ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: «Η Μεσσηνία καταλαμβάνει την 1η θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του ΠΕΠ»

epimelitirioΜε α­φορ­μή την ο­λο­κλή­ρω­ση έν­τα­ξης και των δυ­νη­τι­κά δι­και­ού­χων ε­πεν­δυ­τών, στα πλαί­σια του τε­λευ­ταί­ου κύ­κλου του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Ε­πι­χει­ρη­σια­κού Προ­γράμ­μα­τος (ΠΕΠ) «Ε­νί­σχυ­ση Μι­κρο­με­σαί­ων Ε­πι­χει­ρή­σε­ων που δρα­στη­ρι­ο­ποι­ούν­ται στους το­μείς: Με­τα­ποί­η­σης, Του­ρι­σμού, Εμ­πο­ρί­ου-Υ­πη­ρε­σι­ών», το Ε­πι­με­λη­τή­ριο Μεσ­ση­νί­ας και η Δι­α­χει­ρι­στι­κή Ευ­ρω­πα­ϊ­κών Προ­γραμ­μά­των, ε­νη­με­ρώ­νουν ό­τι ο Νο­μός Μεσ­ση­νί­ας κα­τα­λαμ­βά­νει την 1η θέ­ση στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου, με α­ριθ­μό τε­λι­κών εν­ταγ­μέ­νων έρ­γων 194  σε σύ­νο­λο 711 και με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό 28,76 εκ. ευ­ρώ σε σύ­νο­λο 94,92 ε­κατ. ευ­ρώ.
Το Ε­πι­με­λη­τή­ριο Μεσ­ση­νί­ας, στο πλαί­σιο των στό­χων του για ε­νί­σχυ­ση της ε­πι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τας στη Μεσ­ση­νί­α, στη­ρί­ζει ε­νερ­γά υ­πο­ψή­φιους, νέ­ους και υ­φι­στά­με­νους ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες, ε­ξα­σφα­λί­ζον­τας την πρό­σβα­ση τους σε ε­πι­δο­τού­με­να ε­πι­χει­ρη­σια­κά προ­γράμ­μα­τα, με σκο­πό την ου­σι­α­στι­κή ε­νί­σχυ­ση αλ­λά και την α­πορ­ρό­φη­ση των κον­δυ­λί­ων του Ε­ΣΠΑ.
Το πρό­γραμ­μα Ε­νί­σχυ­ση ΜμΕ (με­τα­ποί­η­ση, του­ρι­σμός, εμ­πό­ριο-υ­πη­ρε­σί­ες) βρί­σκε­ται στο στά­διο υ­λο­ποί­η­σης του προ­γράμ­μα­τος και πα­ρα­κο­λού­θη­σης των εγ­κε­κρι­μέ­νων έρ­γων και προς τού­το σας πλη­ρο­φο­ρού­με ό­τι μπο­ρεί­τε να υ­πο­βά­λε­τε τα “Αι­τή­μα­τα Πι­στο­ποί­η­σης Δα­πα­νών” στα γρα­φεί­α του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου (πλα­τεί­α 23ης Μαρ­τί­ου), υ­πεύ­θυ­νη κα. Κα­τε­ρί­να Μα­στο­ρά­κη, τηλ. 2721062200.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.