ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Μεγάλη κινητοποίηση για τη «Λευκή Νύχτα 2014»

Μεγάλη κινητοποίηση για τη «Λευκή Νύχτα 2014»
Οι έμποροι έχουν ήδη γεμίσει τα καταστήματά τους με εμπορεύματα, και προετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά των εκπτώσεων, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας με δυναμική διαφημιστική καμπάνια ενημερώνει ολόκληρη την Πελοπόννησο για τη μεγάλη αυτή βραδιά. Εκτιμάται ότι και φέτος στην πόλη της Καλαμάτας θα επικρατήσει το αδιαχώρητο, καθώς
ύστερα από την περσινή πολύ επιτυχημένη «Λευκή Νύχτα», πολύς κόσμος ανυπομονεί να επισκεφθεί την πόλη μας για να πραγματοποιήσει τα ψώνια του σε συμφέρουσες τιμές και να διασκεδάσει.
leuki-nuxta 3
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση «Φάρις» έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων από τρία συγκροτήματα: στο βόρειο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας – Βασιλέως Γεωργίου, στην πλατεία Όθωνος και στην πλατεία 23ηςΜαρτίου. Επίσης, στην Κεντρική Πλατεία θα πραγματοποιηθεί έκθεση και εργαστήρι κεραμικής και ζωγραφικής από το Εικαστικο Εργαστήρι της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.
leuki-nuxta 2
Τέλος, πολλοί σύλλογοι και ιδιώτες, ανά περιοχές, θα διοργανώσουν μουσικές και άλλες εκδηλώσεις, με ιδιαίτερο χρώμα, στις οδούς και στους πεζοδρόμους όπου δραστηριοποιούνται, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.