ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος όρκισε νέους διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος όρκισε νέους διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών
Decrease Font Siz

Ενώπιον του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου ορκίστηκαν σήμερα και ανέλαβαν επίσημα τα καθήκοντά τους οι νέοι διοικητές της 1ης και 2ης ΥΠΕ. Ειδικότερα, διοικητής της 1ης ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Πεντέας και της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ο κ. Αθανάσιος Παπαρούπας. Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου….
…Μετά την τελετή ορκωμοσίας ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε:
«...Σήμερα είμαστε εδώ στην ορκωμοσία δύο έμπειρων στελεχών, ανθρώπων οι οποίοι θα διοικήσουν τις δύο μεγαλύτερες ΥΠΕ της Ελλάδας μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κοντοζαμάνη, υποδεχόμαστε τον κ. Πεντέα που αναλαμβάνει την 1η ΥΠΕ και τον κ. Παπαρούπα που αναλαμβάνει την 2η ΥΠΕ.
…Θέλω να πω στους καλούς φίλους διοικητές ότι αναλαμβάνουν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα γιατί αφενός μεν έχουμε την υλοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά έχουμε και τις δύο μεγαλύτερες ΥΠΕ της χώρας, οι οποίες βέβαια έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.
…Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, υγεία και πολλή δουλειά. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν δείξει, και στο παρελθόν, ότι ξέρουν να διοικούν μονάδες υγείας , είναι γνώστες και εμείς τους εμπιστευόμαστε. Και πάλι, καλή δουλειά… ».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.