ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επίσκεψη αντιπροσωπίας Σπιταλίου Λεμεσού στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Επίσκεψη αντιπροσωπίας Σπιταλίου Λεμεσού στο Δημαρχείο Μεσσήνης
Tο πρωί  η αντιπροσωπεία από το Σπιτάλι Κύπρου συναντήθηκε  στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την εθιμοτυπική επίσκεψή της στο Δήμο Μεσσήνης. Πιο συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία η οποία αποτελείτο
από  τους κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου ,Πρόεδρο Κοινότητας Σπιταλίου Λεμεσού, κ. Αντώνη Αντωνίου Αντιπρόεδρο και Σάββα Κακόψητο Κοινοτικό Σύμβουλο ,έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη το βράδυ. Το Σάββατο επισκέφτηκαν το πρωί  την Αρχαία Μεσσήνη ενώ το βράδυ έγινε προς τιμήν τους εκδήλωση στην πλατεία του Σπιταλίου.Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Μεσσήνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπιταλίου ,ενώ καθοριστική ήταν και η βοήθεια όλων των γυναικών του χωριού οι οποίες ετοίμασαν παραδοσιακά εδέσματα . Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν δώρα και από τις δύο πλευρές.
Την Κυριακή  ο Δήμαρχος τους παρέθεσε γεύμα στην παραλία της Μπούκας ενώ η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει αύριο.Με τον τρόπο αυτό έκλεισε ο κύκλος επισκέψεων αφού πέρσι αντιπροσωπεία από το Δήμο Μεσσήνης με επικεφαλής το Δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και τον Πρόεδρο ΤΚ Σπιταλίου Βασίλη Ανδριανόπουλο  επισκέφθηκε το Σπιτάλι Κύπρου. Ανοίγει πλέον μέσω της αδελφοποίησης και της υπογραφής σχετικού μνημονίου,  ένα ευρύ φάσμα συνεργασίας σε τουριστικό , πολιτιστικό και αγροτικό επίπεδο ενισχύοντας έτσι πέραν τωνδεσμών  φιλίας και τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο περιοχών.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.