ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Κόμματα Α.Ε. και η διαπλοκή φαίνεται...

dimoskopisi2Ι­δι­ω­τι­κο­ποι­ούν την πο­λι­τι­κή δρά­ση, φα­κε­λώ­νουν τους πο­λί­τες. Ν.Δ. και ΠΑ­ΣΟΚ πα­ρα­δί­δουν με τις ευ­λο­γί­ες της τρό­ι­κας τη λει­τουρ­γί­α των κομ­μά­των στους ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες. Η χρη­μα­το­δό­τη­ση θα εί­ναι ο­νο­μα­στι­κή και θα γί­νε­ται μέ­σω τρα­πε­ζι­κών κα­τα­θέ­σε­ων.
Ρι­ζι­κή α­να­τρο­πή στη λει­τουρ­γί­α των πο­λι­τι­κών κομ­μά­των φέρ­νει το νο­μο­σχέ­διο που κα­τέ­θε­σε η συγ­κυ­βέρ­νη­ση στη Βου­λή και το ο­ποί­ο θα ψη­φι­στεί το φθι­νό­πω­ρο.
Στο ό­νο­μα του «Ε­λέγ­χου των οι­κο­νο­μι­κών των πο­λι­τι­κών κομ­μά­των και των αι­ρε­τών αν­τι­προ­σώ­πων Βου­λής και Ευ­ρω­πα­ϊ­κού Κοι­νο­βου­λί­ου», θε­σμο­θε­τεί ου­σι­α­στι­κά τη λει­τουρ­γί­α των πο­λι­τι­κών σχη­μα­τι­σμών στα πρό­τυ­πα των α­νω­νύ­μων ε­ται­ρει­ών, ε­πι­βάλ­λει τον έ­λεγ­χο των οι­κο­νο­μι­κών τους α­πό τρά­πε­ζες και ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες, ε­νώ νο­μο­θε­τεί και το «φα­κέ­λω­μα» των πο­λι­τών που ε­νι­σχύ­ουν πο­λι­τι­κούς φο­ρείς.
Με ποι­ό τρό­πο θα γί­νε­ται το φα­κέ­λω­μα των πο­λι­τών. Για­τί σι­ω­πούν ό­λα τα κόμ­μα­τα για το νο­μο­σχέ­διο της κυ­βέρ­νη­σης που ρυθ­μί­ζει τα οι­κο­νο­μι­κά τους. Εν­τύ­πω­ση προ­κα­λεί το γε­γο­νός ό­τι μέ­χρι στιγ­μής ού­τε το ΚΚΕ, ού­τε ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ έ­χουν εκ­δώ­σει α­να­κοί­νω­ση για το θέ­μα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.