ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Αντίθετος με το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης ο δήμαρχος Καλαμάτας

Για το αεροδρόμιο της Τρίπολης μίλησε ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας  καθώς βρέθηκε στην Τρίπολη για να παραστεί στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ. Ο κ. Νίκας έχει ξεκαθαρίσει την θέση του για τη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας έχει εκφράσει την αντίθεση του στην λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη καθώς όπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενες δηλώσεις του η Τρίπολη είναι μία πόλη με μεγάλη ιστορία και ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να την απασχολούν από το αεροδρόμιο.
Στις δηλώσεις του την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ανέφερε ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο καιρός για την λειτουργία πολιτικού αεροδριμίου στη Σπάρτη, στο Πόρτο Χέλι και σε άλλες περιοχές της περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή ας κάνουμε τα απαραίτητα έργα στα αεροδρόμια τα όποια ήδη υπολειτουργούν  και έχουν τεράστια προβλήματα. Ο κ. Νίκας σαφώς έκανε λόγο για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που εμφανίζονται στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας . Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας το οποίο αναπτύσσεται με τους ταχυτέρους ρυθμούς στην Ελλάδα είναι ένα απαράδεκτο αεροδρόμιο.
Για το αεροδρόμιο της Τρίπολης μίλησε και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσο,ς ο οποίο βρέθηκε στην συνεδρίαση της ΠΕΔ τονίζοντας ότι τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και οι σταθμοί, φέρνουν οικονομική ανάπτυξη στην κάθε περιοχή καθώς μεταφέρουν κόσμο. Ο κ. Καμπόσος μίλησε για την πλεονεκτική θέση που έχουν κάποιες χώρες οι οποίες έχουν πάνω από ένα αεροδρόμιο σε κάθε πόλη. Εμείς ταλαιπωρούμεθα με ένα αεροδρόμιο, κάποια στιγμή αυτά τα τσιφλίκια πρέπει να τελειώσουν είπε κλείνονται..

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.