ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Θ. Πετράκος: «Η πολιτική της συγκυβέρνησης οδηγεί την κοινωνία σε ακραία φτώχεια»

petrakos24Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος επισκέφτηκε χθες την Τοπική Κοινότητα του Βλαχόπουλου και συζήτησε με τους πολίτες «Το πρόγραμμα των άμεσων ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ» που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε ότι η πολιτική της συγκυβέρνησης οδηγεί την κοινωνία σε ακραία φτώχεια για αυτό η μόνη λύση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες της περιοχής άκουσαν με ενδιαφέρον τις θέσεις που ανέπτυξε ο Θανάσης Πετράκος και επεσήμαναν ότι μόνη ελπίδα σήμερα είναι για την ελληνική κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα ενημέρωσαν το Βουλευτή για μια σειρά τοπικά προβλήματα. Πρώτα από όλα εξέφρασαν το παράπονο και την αγανάκτησή τους διότι η δέσμευση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας να υπάρχει γιατρός Δευτέρα-Πέμπτη και Παρασκευή, κράτησε μόνο μια εβδομάδα. Συνέπεια της έλλειψης ειδικευμένου γιατρού είναι να μην μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες συνταγογραφήσεις. Συγχρόνως εξέφρασαν την ανησυχία τους γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου παρόλο που έχει δημοπρατηθεί. Οι αγρότες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους απέναντι στην κυβέρνηση γιατί δεν έχει καταβληθεί ακόμη η επιστροφή του ΦΠΑ, όσοι είναι ενταγμένοι σε βιολογικές καλλιέργειες δεν έχουν πληρωθεί για το 2012 και 2013 και οι νέοι αγρότες του 2009 δεν έχουν πάρει ακόμη τη δεύτερη δόση της επιχορήγησης!!!
Ο Θανάσης Πετράκος τόνισε θα ότι:
Θα ζητήσει εξηγήσεις από το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την αθέτηση της δέσμευσης του να υπάρχει γιατρός τρείς φορές την εβδομάδα.
Δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα που αφορούν τους αγρότες θα τα θέσει στη συζήτηση με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα των αγροτών, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή στα μέσα Οκτωβρίου

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.