ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

«Πυρά» Ντ. Νίκολάκου και Ελ. Αλειφέρη κατά του δήμαρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα

aliferi ntinaΆδικη και αναίτια χαρακτήρισαν την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Περικλής Μαντάς ,σε κοινή συνέντευξη τύπου οι Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Ελένη Αλειφέρη και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τον τουρισμό Αντωνία Μπούζα.
Η κ. Αλειφέρη αφού τόνισε ότι η αγωνία, το ενδιαφέρον και η υποχρέωση όλων που ασχολούνται με τα κοινά είναι για την αντιμετώπιση των θεμάτων του νομού , αναφερόμενη στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα υπογράμμισε: «Δεν θα ασχοληθώ  με το ύφος και τον τόνο της δήλωσης του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Ανεξάρτητα με τους λόγους που τον οδήγησαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, τον κ. Νίκα τον είχα δάσκαλο στα μαθητικά μου χρόνια και θα ήθελα να τον είχα δάσκαλο και στην πολιτική ζωή , δεν θέλω όμως να πάρω τέτοιου είδους μαθήματα δημόσιας συμπεριφοράς λόγου.» Η κ. Αλειφέρη διαμήνυσε ότι « δεν θα ακολουθήσει καμιά πρόκληση και στρατηγική  καθώς στόχος όλων είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς για το καλό του  νομού. Δεν θα απαντώ σε πολιτικές εμπάθειες, θα ασχολούμαι με το δρόμο της προσφοράς και οι άλλοι ας παραμείνουν στο μοναχικό τους δρόμο».
aliferi ntina1Η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου από την πλευρά της σημείωσε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για την προετοιμασία των έργων που θα ενταχθούν στην νέα προγραμματική περίοδο. Απαντώντας ουσιαστικά και στο θέμα των έργων του δήμου Καλαμάτας που απεντάχθηκαν υπογράμμισε ότι για αυτά θα υπάρχει καλή εξέλιξη στην πορεία τονίζοντας παράλληλα ότι όλα τα έργα που έχουν γίνει στην Καλαμάτα υλοποιήθηκαν με προγράμματα της Περιφέρειας. Η κ. Νικολάκου χαρακτήρισε υβριστικά τα λόγια του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για το Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά και υπογράμμισε, «κανείς δεν μπορεί να κρατήσει την σημαία του προστάτη του νομού ,αφού όλοι εκλεχτήκαμε για το ίδιο σκοπό. Οι ρόλοι είναι διακριτοί μεταξύ του Α΄ και του Β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης , είμαστε συνεργάτες για το καλό της Πελοποννήσου. Όσο για τις πολιτικές διαφορές που είπε ο κ. Νίκας ότι έχει με τον Περιφερειάρχη, αυτές οι κουβέντες δεν θα πρέπει να ακούγονται τώρα, που η χώρα μας περνάει δύσκολα. Δεν θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια από το δήμο Καλαμάτας να πλήξει την Περιφερειακή αρχή, όμως θα είμαστε πάντα εδώ όταν ακούγονται αναληθή πράγματα».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς κράτησε χαμηλούς τόνους και σημείωσε ότι βρίσκεται στην Μεσσηνία 18 χρόνια και έχει προσφέρει εθελοντικά από πολλά πόστα , χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ. Ενώ μέσα από την τιμητική θέση που του έδωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης θα προσπαθήσει να προσφέρει τα μέγιστα για το νομό.
Τέλος η εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα σημείωσε ότι στόχος όλων είναι να διαφυλαχθεί η νομιμότητα σε κάθε δράση και να υπηρετηθεί το συμφέρον της Μεσσηνίας . Ενώ κάθε προσπάθεια αντιπαλότητας είναι σε λάθος κατεύτθυνση και δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.