ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Σύσκεψη για την υλοποίηση της προμελέτης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και των αγωγών προσαγωγής και διάθεσης του Πεταλιδίου

anastasopoulos119Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλου με θέμα την υλοποίηση της προμελέτης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και των αγωγών προσαγωγής και διάθεσης Πεταλιδίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Κοντοθανάσης, οι Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ο εκπρόσωπος της μελετητικής εταιρείας κ. Δεληγιαννίδης . Μετά και την οριστικοποίηση της αγοράς των εκτάσεων εγκατάστασης του βιολογικού, συζητήθηκαν οι ενέργειες ολοκλήρωσης της μελέτης, καθώς και το χρονοδιάγραμμα,  ώστε έως και το τέλος της χρονιάς να έχουν εκπονηθεί και τα τεύχη δημοπράτησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης: «Η μελέτη αυτή αποτελεί υποέργο της ενταγμένης στο ΕΠΠΕΡΑΑ πράξης «Αποχέτευση και βιολογικός καθαρισμός Πεταλιδίου» και η ολοκλήρωσή της οδηγεί στην υλοποίηση πλέον και της κατασκευής της εγκατάστασης. Ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εξυγίανσης της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου τα υποέργα της πράξης που αφορούν την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου Πεταλιδίου, της εγκατάστασης του βιολογικού και της κατασκευής των υπολοίπων εξωτερικών δικτύων, θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.