ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΝΗ- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ

tsonis parousiasi10Γ. Τσώνης: «Καλά κάνει και ζητά ο κ. Αναστασόπουλος έλεγχό του από το ΣΔΟΕ»
Νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανοίγει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης με τον δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο για το θέμα των εκλογικών δαπανών.
Ο κ. Τσώνης με ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «Όσον αφορά τους ανέξοδους και ευτελείς λεονταρισμούς του, ο κ. Αναστασόπουλος αφού υπέβαλε όψιμα -γιατί άραγε το θυμήθηκε 5 μήνες μετά τις εκλογές;- την πρότασή του για άνοιγμα των λογαριασμών μας, επανερχόμενος ζητά και ελέγχους του ΣΔΟΕ. Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Αναστασόπουλος πως επειδή κατέχω μια Τεχνική – Κατασκευαστική εταιρεία με δραστηριότητα μεγαλύτερη των 25 ετών στο χώρο των μηχανολογικών αλλά και δομικών έργων με μεγάλο κύκλο εργασιών (η δραστηριότητα της οποίας συμπυκνώνεται στον ιστότοπο http://www.tsonisltd.gr/), είμαι ανα πάσα στιγμή και ώρα, υποχρεωμένος σε ελέγχους του ΣΔΟΕ.»
Ακολουθεί, η πλήρης ανακοίνωση του κ. Τσώνη:
«Η επίπονη αλήθεια για τον κ. Αναστασόπουλο, την οποία επιμόνως προσπαθεί ματαίως να ξεχάσει, καθώς δεν μπορεί να αναστρέψει την πραγματικότητα, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες του Δήμου Μεσσήνης υπερψήφισαν το συνδυασμό μας δίνοντας 9.237 ψήφους, έναντι 9.236 του δικού του. Αυτή είναι η αλήθεια των αριθμών.
Ως προς την ανακήρυξη του κ. Αναστασόπουλου από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας με μια ψήφο διαφορά, αποδείχθηκε πως μόνο πλασματική είναι. Θυμίζω σε όσους επιμένουν να έχουν κοντή μνήμη, ότι κατά την επανακαταμέτρηση διαπιστώθηκε πως το υπ’ αριθμ. 33 ψηφοδέλτιο του 223ου Εκλογικού Τμήματος του Δήμου Μεσσήνης, το οποίο αν και ανήκει στο συνδυασμό μας, είχε καταγραφεί εκ λάθους υπέρ του κ. Αναστασόπουλου. Και το λάθος αυτό, αν και αναγνωρίστηκε, παρέμεινε κατά την ανακήρυξη. Αυτή πράγματι είναι η πικρία μας, γιατί δεν είμαστε εκεί που μας εξέλεξαν οι συνδημότες μου. Πάντως, όσο κι αν ο κ. Αναστασόπουλος προσπαθεί επιμελώς να ξεχνά το συγκεκριμένο γεγονός και τη νίκη μας στις κάλπες, τουλάχιστον ας μην εθελοτυφλεί στο ότι εκκρεμεί η απόφαση του Δικαστηρίου για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Μεσσήνης. Αυτή όμως είναι η σκληρή γι΄ αυτόν πραγματικότητα.
Με βάση όλα αυτά, το βέβαιο είναι ότι οι Δημότες της Μεσσήνης, οι οποίοι με την απαράδεκτη τοποθέτησή του κ. Αναστασόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγορούνται για χρηματισμό, μου έδωσαν -και τους ευχαριστώ για την τιμή που μας έκαναν- κάτι περισσότερο από 50% των ψήφων, μία τουλάχιστον ψήφο περισσότερο από ότι στον κ. Αναστασόπουλο. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Αναστασόπουλος μας αποδίδει ποσοστό 29%(!), απόδειξη για το πώς διαστρεβλώνεται η αλήθεια και διαστρέφεται η πραγματικότητα.
Όσον αφορά τους ανέξοδους και ευτελείς λεονταρισμούς του, ο κ. Αναστασόπουλος αφού υπέβαλε όψιμα -γιατί άραγε το θυμήθηκε 5 μήνες μετά τις εκλογές;- την πρότασή του για άνοιγμα των λογαριασμών μας, επανερχόμενος ζητά και ελέγχους του ΣΔΟΕ. Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Αναστασόπουλος πως επειδή κατέχω μια Τεχνική – Κατασκευαστική εταιρεία με δραστηριότητα μεγαλύτερη των 25 ετών στο χώρο των μηχανολογικών αλλά και δομικών έργων με μεγάλο κύκλο εργασιών (η δραστηριότητα της οποίας συμπυκνώνεται στον ιστότοπο http://www.tsonisltd.gr/), είμαι ανα πάσα στιγμή και ώρα, υποχρεωμένος σε ελέγχους του ΣΔΟΕ.
Επειδή βέβαια ο κ. Αναστασόπουλος δεν έχει υποχρέωση σε τέτοιους ελέγχους, καλά κάνει και δηλώνει ότι θα ζητήσει “από το ΣΔΟΕ εγγράφως, να ελέγξει τα πάντα (λογαριασμούς, περιουσιακή κατάσταση, κλπ)” σχετικά με τον ίδιο και την οικογένειά του. Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, ότι “εμείς, όχι μόνο είμαστε θετικοί στην πρόταση του κ. Αναστασόπουλου, αλλά αντιπροτείνουμε να ανοίξουν  οι λογαριασμοί όλων μας και ιδιαίτερα όσων διαχειρίστηκαν δημόσια αξιώματα, όλα τα χρόνια που άσκησαν εξουσία”, ακόμα και ως στελέχη Ανωνύμων Εταιρειών φορέων, όπως της “Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.”, “ώστε άπαξ δια παντός να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα και να ενημερωθεί αντικειμενικά η τοπική κοινωνία”, όπως σωστά σημειώνει ο κ. Αναστασόπουλος. Αναμένουμε…
Υ.Γ. Συμφωνώ με την “αρχαιοελληνικής καταγωγής φράση”, που χρησιμοποιεί ο κ. Αναστασόπουλος “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”, η οποία αποδίδεται στον τραγικό μας ποιητή Ευριπίδη. Εκείνο όμως που θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Αναστασόπουλος, είναι η ερμηνεία της, που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει πως “όποιον ο Θεός θέλει να τον καταστρέψει, τον κάνει χαζό” (για να καταστραφεί από την χαζομάρα του), γεγονός το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι -κρίνοντας από τον βίο μου και τις προσδοκίες μου- πού μπορεί έστω και να με αγγίζει η συγκεκριμένη φράση. Ίσως, με κάποια διάθεση αυτοκριτικής, ο κ. Αναστασόπουλος να εύρισκε εύκολα τον αποδέκτη αυτής της αρχαιοελληνικής καταγωγής φράσης.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.