ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Προτάσεις χρηματοδότηση του Δήμου Μεσσήνης από το πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007- 2013»

dimarxio messinisΠροτάσεις χρηματοδότησης θα καταθέσει ο Δήμος Μεσσήνης στο πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007- 2013» και συγκεκριμένα στον άξονα 3 και στα μέτρα 321: «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» και 322: «Ανακαίνιση και ανάπτυξη χωριών».
Οι προτάσεις που θα υποβληθούν είναι :
«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΔΙΩΝ», με προϋπολογισμό 178.580,50 €. Αφορά την υλοποίηση εργασιών ανάπλασης δημοτικού χώρου – οικοπέδου, εντός της τοπικής κοινότητας, εκτάσεως 876 τ.μ., με πλακοστρώσεις, κατασκευή παρτεριών, πέτρινη βρύση, παιδική χαρά καθώς και αποκατάσταση όψεων του δημοτικού κτιρίου που βρίσκεται εντός του οικοπέδου.
«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΒΑΛΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», με προϋπολογισμό 400.000,00 €. Αγορά την υλοποίηση εργασιών ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στην τοπική κοινότητα Βαλύρας με κατασκευή πεζοδρομίων κατά μήκος της 7ης επαρχιακής οδού, πλακοστρώσεις, τοποθέτηση περιμετρικά της πλατείας κυβόλιθων, ανακατασκευή της παιδικής χαράς καθώς και εργασίες ανάπλασης σε δημοτικό οικόπεδο.
«Βελτίωση προσβασιμότητας αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Χαραυγής, Μάνεσι, Ανδρούσας Δήμου Μεσσήνης», προϋπολογισμού 615.000,00 €.
Το έργο αφορά εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων με στόχο την εξυπηρέτηση γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.
Η επιλογή των ως άνω προτάσεων βασίστηκε στην ύπαρξη προμελετών και την επιλεξιμότητα των περιοχών λόγω του άξονα 3.
Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης και για την έγκριση των σχετικών μελετών.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.