ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Υπεγράφη σύμβαση για την προμήθεια 28 μουσικών οργάνων και 30 παραδοσιακών στολών

dimarxio messinisΥπεγράφη σήμερα σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Θεοχάρη Ρέκκα η σύμβαση υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου  με τίτλο: «Ενίσχυση δημοτικής φιλαρμονικής και δημοτικού χορευτικού ομίλου Μεσσήνης με προμήθεια μουσικών οργάνων  και στολών» που εντάσσεται στο Μέτρο 41, του τοπικού προγράμματος LEADER. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 22.194,75€.
Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» . Η δράση προβλέπει την προμήθεια εικοσιοκτώ μουσικών οργάνων και τριάντα τεμαχίων παραδοσιακών στολών για τη φιλαρμονική και το δημοτικό χορευτικό όμιλο Μεσσήνης.
Η υλοποίηση του έργου στόχο έχει την τόνωση των πολιτιστικών – εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στο Δήμο μέσω των εκδηλώσεων και δράσεων της δημοτικής φιλαρμονικής και δημοτικού χορευτικού ομίλου Μεσσήνης προς τους δημότες και ειδικότερα στα νέα παιδιά που θα έρθουν σε επαφή με τις παραδόσεις , τα ήθη , τα έθιμα του τόπου μας

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.