ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συνεχής η παρουσία περιπολικού οχήματος και μετά την αντιπυρική περίοδο στη Μεσσήνη

dm1Η συνεχής παρουσία  περιπολικού οχήματος και μετά την αντιπυρική περίοδο  στη Μεσσήνη, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος με το Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Πύραρχο  Παναγιώτη Μούτογλη και Επιπυραγό Δημήτρη Γεωργανά αντίστοιχα, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Νίκου Φύκιρη.
Για την καλύτερη προστασία των πολιτών σε θέματα αντιπυρικά, αντιπλημμυρικά και θεομηνιών ο Δήμος Μεσσήνης, με σχετική απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, είχε ζητήσει την επέκταση και τη συνεχή παρουσία πυροσβεστικού οχήματος, διασφαλίζοντας παράλληλα χώρο εντός των χώρων του Δημαρχείου .Το αίτημα εστάλη στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής , έγινε δεκτό και από 1/11/2014 θα λειτουργήσει αυτή η συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία  .
Απόρροια των παραπάνω είναι η   διαμόρφωση   ειδικού χώρου στάθμευσης του οχήματος στο προαύλιο χώρο  , καθώς και χώρου στέγασης των πυροσβεστών στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Μεσσήνης. Η παρουσία του προσωπικού και του οχήματος θα είναι από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών .Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η ταχύτερη αντιμετώπιση περιστατικών που χρήζουν πυροσβεστικής επέμβασης.
Ο Δήμαρχος , ο Αντιδήμαρχος ,ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά το κλίμα καλής συνεργασίας , δεσμευόμενοι για τη συνέχισή της προς όφελος του πολίτη.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.