ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε εξέλιξη βρίσκεται η ωρίμανση της μελέτης  «Μελέτη έργων συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων  λυμάτων δήμων Αίπειας & Κορώνης (μελέτη αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού)» – (Τμήμα τέως Δήμου Αίπειας).
Μετά και την ολοκλήρωση των τοπογραφικών αποτυπώσεων και τον προσδιορισμό των θέσεων εγκατάστασης των αντλιοστασίων του έργου ξεκίνησαν χθες οι γεωτεχνικές έρευνες, στα πλαίσια της γεωτεχνικής μελέτης που αποτελεί διακριτό στάδιο και υποστηρικτική φάση για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης του έργου.
Αντικείμενο της μελέτης είναι η επίλυση του προβλήματος της Συλλογής, Μεταφοράς, Επεξεργασίας και Διάθεσης των αστικών λυμάτων των οικισμών Λογγά, Χράνων, Αγ. Ανδρέα και Νέας Κορώνης της δημοτικής ενότητας  Αίπειας.
Απομένει για την ολοκλήρωση του αντικειμένου, η εκπόνηση της περιβαλλοντικής μελέτης, η έκδοση των περιβαλλοντικών όρων και η οριστική μελέτη δικτύων με προμελέτη του βιολογικού καθαρισμού,  ώστε να είναι δυνατή η ένταξη του έργου προς χρηματοδότηση σε αντίστοιχο πρόγραμμα της νέας συγχρηματοδοτούμενης περιόδου.
Η μελέτη χρηματοδοτείται,  μετά από πολλές προσπάθειες, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με συνολικό προϋπολογισμό 434.000,00 €

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.