ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Νέος τσακωμός Τατούλη-Βουδούρη στο ΠΕΣΥ για μεταξύ τους υπονοούμενα περί ΜΚΟ. Ως συνήθως ακολούθησαν …Αποχωρήσεις!

pesu1Ένα ακόμη Περιφερειακό Συμβούλιο κατέληξε σε…αποχωρήσεις!
Ήταν το χτεσινό, όπου ένα… υπονοούμενο του Οδυσσέα Βουδούρη στην φαινομενικά ήρεμη ομιλία του, έκανε τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να …σηκώσει το γάντι και να αναφερθεί σε “χουλιγκάνους”!
Τότε οι μη έχοντες καταλάβει την “βαθειά” πολιτική κόντρα μεταξύ των δυο πολιτικών (και όχι Περιφερειακών) ανδρών, πίστεψαν πως είναι η στιγμή κατάλληλη για έντονη παρουσία ώστε να καταγραφεί στις κάμερες! Έτσι ο Γιάννης Μανώλης θιγμένος για το “χουλιγκάνοι” απευθύνθηκε στον Τατούλη φωνάζοντας….”βούλωστο”, ενώ άλλοι ζητούσαν να …ανακαλέσει!Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η Συνεδρίαση για λίγα λεπτά ώστε να ηρεμήσει το…κλίμα. Στη συνέχεια επανήλθαν, μόνο και μόνο, για να…αποχωρήσουν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης! Το Π. Σ. συνέχισε τις “εργασίες” του με μόνη της, την Συμπολίτευση!
Ο χαρακτηρισμός του Τατούλη ήταν ως (Τατούλιος) απάντηση, για κάτι που είπε ο Βουδούρης και έχει να κάνει με τις …ΜΚΟ! Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής (που περιμένει να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την Τζάγκρη και την Γιαταγάνα) ξεχώρισε έντεχνα τις καλές ΜΚΟ (στις οποίες συμμετέχει ο ίδιος) και στις κακές (που υπηρέτησε ο Τατούλης).
Αυτό όμως ήταν κάτι που αφορούσε τους …δυό τους!
Οι άλλοι όμως των Αντιπολιτεύσεων καθώς και οι σύμβουλοι της Συμπολίτευσης, ήταν προφανές πως δεν είχαν πάρει …χαμπάρι περί τίνος επρόκειτο! Απλά ως συνήθως υποστηρίζουν τους Αρχηγούς τους, ξέρουν δεν ξέρουν το θέμα…!
Ούτε καν ο Γ. Μανώλης, απ´ ότι φάνηκε δεν κατάλαβε την αιτία! Ήταν όμως ευκαιρία να …επιτεθεί.
Φυσικά, μετά όλοι αποχώρησαν, κάτι άλλωστε που οι Βουδούρης – Μανώλης κάνουν ούτως η άλλως σε κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.