ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

«Επίθεση» Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας σε Αναστασόπουλο σχετικά με τη “φωτογραφική” προκύρηξη του Δήμου Μεσσήνης!

neolaia suriza«Αυτό που θα πρέπει και εσείς, όμως, να γνωρίζετε κ. Αναστασόπουλε, είναι πως δικαίωμα στην εργασία – εκτός από τα παιδιά των συναδέλφων σας- έχουν και οι 1.5 εκατομμύριο άνεργοι, νέοι και νέες, που καθημερινά παλεύουν για την επιβίωση, στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, «πέφτωντας» πάνω σε φωτογραφικές προκυρήξεις και ρουσφέτια, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που υπερασπίζεστε! Αντιλαμβανόμαστε το άγχος, εσάς του ίδιου και των ομοϊδεατών σας, να προλάβετε να «παίξετε» το ρόλο σας, στη φαρσοκωμωδία του success story, αλλά η κοινωνία πλέον σας ρίχνει την αυλαία! Ότι προλάβετε λοιπόν… γιατί οι μέρες ασυδοσίας σας είναι μετρημένες…!» Τονίζει η Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας σχετικά με τη “φωτογραφική” προκύρηξη του Δήμου Μεσσήνης!
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας
«Στις 24 Οκτωβρίου, ο Δήμος Μεσσήνης δημοσιοποιεί προκύρηξη για την πλήρωση ενός ατόμου ως Ειδικός Συνεργάτης, με πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με εξειδίκευση σε θέματα αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μετά την αρχική έκπληξή μας και έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, ακολούθησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», με τίτλο «Φωτογραφική προκύρηξη στο Δήμο Μεσσήνης;». Η απάντηση στο δημοσίευμα δόθηκε από τον προσωρινά Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Αναστασόπουλο, μιας και η οριστική απόφαση του Εκλογοδικείου εκκρεμεί ακόμα! «Η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στο δήμαρχο», «δεν έπρεπε να μας υποχρεώνουν να την κάνουμε την προκύρηξη. Να λέω θέλω ο τάδε, την τάδε ειδικότητα», «δεν έχουν λιγότερα δικαιώματα τα παιδιά των συναδέλφων», επιβεβαιώνοντας το προφανές! Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η αιτιολόγηση πως ο «επιτυχών» της προκύρηξης «είχε βοηθήσει και χωρίς κανένα κόστος είχε γίνει από τα στελέχη στο σάιτ μας»!
Κύριε Αναστασόπουλε, δεν αμφιβάλλουμε για τη «νομιμότητα» της προκύρηξης. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως ο Νόμος 3584/2007-Αρθρο 163 περί Ειδικών Συμβούλων – Επιστημονικών Συνεργατών – Ειδικών Συνεργατών στους ΟΤΑ, σας δίνει τη δυνατότητα να συντηρείτε και να διευρύνετε τις πελατειακές σας σχέσεις, δωρίζοντας ανεξέλεγκτα θέσεις εργασίας! Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως η κατάργηση αυτού του νόμου, θα σας διευκόλυνε ακόμα περισσότερο στο έργο σας! Αυτό που θα πρέπει και εσείς, όμως, να γνωρίζετε κ. Αναστασόπουλε, είναι πως δικαίωμα στην εργασία – εκτός από τα παιδιά των συναδέλφων σας- έχουν και οι 1.5 εκατομμύριο άνεργοι, νέοι και νέες, που καθημερινά παλεύουν για την επιβίωση, στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, «πέφτωντας» πάνω σε φωτογραφικές προκυρήξεις και ρουσφέτια, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που υπερασπίζεστε! Αντιλαμβανόμαστε το άγχος, εσάς του ίδιου και των ομοϊδεατών σας, να προλάβετε να «παίξετε» το ρόλο σας, στη φαρσοκωμωδία του success story, αλλά η κοινωνία πλέον σας ρίχνει την αυλαία! Ότι προλάβετε λοιπόν… γιατί οι μέρες ασυδοσίας σας είναι μετρημένες…!»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.