ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

«Πυρά» Γ. Τσώνη στην Δημοτική Αρχή για την Αγροτική οδοποία

tsonis parousiasi10Γ. Τσώνης: «Η Δημοτική Αρχή είχε επιδοθεί σε ρουσφετολογικά μικροέργα -και μάλιστα με αναθέσεις- για ψηφοθηρικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους.»
«Οι εκλογές δεν σας δίνουν άλλοθι για το κακό χάλι της αγροτικής οδοποιίας στον δήμο μας, αλλά υπαίτια είναι μόνο ή πολιτική σας, αφού μόνο προεκλογικά και με τη μη δέουσα προσοχή αντιμετωπίσατε αυτό το μείζον πρόβλημα για τους αγρότες μας, τους κατοίκους των χωριών μας, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να φτάσουν στα χτήματά τους και να τα καλλιεργήσουν. Αντίθετα, η δική μας επιλογή μας ήταν να δώσουμε προτεραιότητα στο προεκλογικό μας πρόγραμμα στην αγροτική οδοποιία, την ίδια ώρα που εσείς είχατε επιδοθεί σε ρουσφετολογικά μικροέργα -και μάλιστα με αναθέσεις- για ψηφοθηρικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους.» Τονίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης για το «κακό χάλι» που βρίσκεται η αγροτική οδοποιία στον Δήμο, απαντώντας έτσι σε δημοσίευμα εφημερίδος όπου ο κ. Γαλιάτσος επεσήμανε την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του κ. Τσώνη:
«Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» την 11-11-2014, την αυτοκριτική του κ. Γαλιάτσου για την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Μεσσήνης και την διαπίστωση του ότι βρίσκεται σε «κακό χάλι». Σύμφωνα με τον κ. Γαλιάτσο αιτία για το κακό χάλι της αγροτικής οδοποιίας για τον δήμο μας ήταν και οι εκλογές(!).
Επί 3 ½ χρόνια δεν θυμόμαστε να είχε αρθρογραφήσει ο κ. Γαλιάτσος αντιπολιτευόμενος τον κ. Αναστασόπουλο, ως δημοτικός σύμβουλος τότε της αντιπολίτευσης, για το κακό χάλι της αγροτικής οδοποιίας, μολονότι στο τεχνικό πρόγραμμα υπήρχαν πολλές απ’ ευθείας αναθέσεις.
Τώρα κ. Γαλιάτσο κάνετε “αντιπολίτευση” που παραδέχεστε ότι η αγροτική οδοποιία είναι σε κακό χάλι, ενώ βρίσκεστε στη θέση του αντιδημάρχου, διορισμένος από τον κ. Αναστασόπουλο που θεσμικά αντιπολιτευόσασταν πριν από 3 ½ χρόνια;
Να σας θυμίσουμε ότι το διάστημα που ήσασταν θεσμικά στην αντιπολίτευση το Μάρτιο – Απρίλιο του 2014, (δηλαδή κατά την προεκλογική περίοδο) και δίνατε τα χέρια με τον κύριο Αναστασόπουλο να συστρατευτείτε στον εκλογικό του αγώνα, o κ. Αναστασόπουλος υπέγραφε τότε έξι (6) συμβάσεις απ’ ευθείας αναθέσεων συνολικού ποσού 105.000 € για τη συντήρηση των αγροτικών οδών στις δημοτικές ενότητες  Τρικόρφου, Ανδρούσας, Πεταλιδίου, Αίπειας, Ιθώμης και Αριστομένους.
Γι αυτό κ. Γαλιάτσο οι εκλογές δεν σας δίνουν άλλοθι για το κακό χάλι της αγροτικής οδοποιίας στον δήμο μας, αλλά υπαίτια είναι μόνο ή πολιτική σας, αφού μόνο προεκλογικά και με τη μη δέουσα προσοχή αντιμετωπίσατε αυτό το μείζον πρόβλημα για τους αγρότες μας, τους κατοίκους των χωριών μας, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να φτάσουν στα χτήματά τους και να τα καλλιεργήσουν. Αντίθετα, η δική μας επιλογή μας ήταν να δώσουμε προτεραιότητα στο προεκλογικό μας πρόγραμμα στην αγροτική οδοποιία, την ίδια ώρα που εσείς είχατε επιδοθεί σε ρουσφετολογικά μικροέργα -και μάλιστα με αναθέσεις- για ψηφοθηρικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.