ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Επίσκεψη Σουηδών δημοσιογράφων στη Μεσσηνία

em1Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας 2 Σουηδοί δημοσιογράφοι, ο εκδότης και ο αρχισυντάκτης του Σουηδικού περιοδικού “TASTY NEWS”, Mr. Ake Jacobsson και Mr. Johan Franco Cereceda αντίστοιχα, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτη.
Σκοπός της επίσκεψης των Σουηδών δημοσιογράφων στη Μεσσηνία είναι να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη «ΜΕΣΣΗΝΙΑ ως τουριστικό προορισμό», δίνοντας έμφαση στις ομορφιές του τόπου, τις υποδομές, τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και τη μεσσηνιακή γαστρονομία, με ιδιαίτερη και εκτενέστερη αναφορά στα μεσσηνιακά κρασιά, τις ποικιλίες και τους οινοπαραγωγούς της περιοχής, καθώς το εν λόγω περιοδικό επικεντρώνεται κυρίως σε οινικά θέματα.
emΤο Σουηδικό περιοδικό “TASTY NEWS” εκδίδεται 4 φορές το χρόνο, αριθμεί πάνω από 30.000 αναγνώστες, σε Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, και ασχολείται κυρίως με εκλεκτές ποικιλίες κρασιού ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και τον τουρισμό μιας περιοχής.
Μετά τη συνάντηση στο Επιμελητήριο ο κ. Μανιάτης ξενάγησε τους Σουηδούς δημοσιογράφους στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, στην κεντρική λαϊκή αγορά, στον Ι.Μ.Ν. της Υπαπαντής, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στην Κεντρική Πλατεία, στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, στη Μαρίνα και στο Λιμάνι της Καλαμάτας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.