ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

"Γραμμή" για τα ψηφοδέλτια δίνουν οι Καραμανλικοί! Στόχος να μη γίνει το κόμμα φέουδο του Σαμαρά

Για να ξέρετε και λίγο από το γαλάζιο παρασκήνιο, φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες τα τηλέφωνα κορυφαίων καραμανλικών στελεχών, που δίνουν...γραμμή για τους υποψηφίους και ποιοί είναι προτιμότερο να "σταυρωθούν"
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ΝΔ είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις και από Δευτέρα η νέα Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ πιθανόν να είναι συρρικνωμένη. Στο καραμανλικό στρατόπεδο θεωρούν πως ο Αντώνης Σαμαράς εκτός από την μάχη που δίνει για τις εκλογές έχει το βλέμμα και στα εσωτερικά, επιθυμώντας η επόμενη Κ.Ο να είναι αμιγώς σαμαρική. 
Αυτό από την πλευρά τους οι καραμανλήδες θεωρούν επικίνδυνη μια τέτοια εξέλιξη, για την εσωτερική πολυφωνία και τον φιλελεύθερο χαρακτήρα του κόμματος και δεν θέλουν να το αφήσουν να γίνει πράξη. 
 Χαρακτηριστικές είναι οι... οδηγίες που έδωσε ο Βαγγέλης Αντώναρος που με μία προσεκτική ανάγνωση βγάζουν... λαβράκια και έχουν πολλές αιχμές. 
 Για να ξέρετε πάντως επειδή το ρεπορτάζ του parapolitika.gr είναι καλό, οι καραμανλικοί απαντούν σε τέτοια ερωτήματα με το εξής επιχείρημα "όποιος είναι στη ΝΔ είναι και καραμανλικός και αυτό δεν αλλάζει" αποφεύγοντας έτσι τις διχαστικές λογικές των εσωτερικών ομαδοποιήσεων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.