ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Νένα Χρονοπούλου: Δεν δανειστήκαμε ποτέ από τον Στεφανάκο, υπήρξαμε συνεταίροι

Υποκινούμενα τα όσα κατέθεσε η ξαδέλφη του Βλαστού λέει η ηθοποιός - Oι σχέσεις μας είναι αδελφικές δεν θα με πείραζε ποτέ

«Δεν υπήρχε δανεισμός, με τον Στεφανάκο είχαμε μαζί με το μαγαζί. Οι συνέταιροι δεν δανείζονται».

Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει στο protothema.gr για τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία που αφορά τη δράση του κυκλώματος των εκβιαστών μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ως αφορμή στέκεται το γεγονός ότι η βασική μάρτυρας κατηγορίας η Ευαγγελία Βλαστού, αλλιώς «Λίτσα», που είναι πρώτη ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού απολογούμενη στην Ασφάλεια, μεταξύ των άλλων, ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού , Τάσο Μητρόπουλο με την σύντροφό του και ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου. 

Η Ευαγγελία Βλαστού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο Βλαστός της είχε πει «ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε δανείσει 30.000 ευρώ στον Τάσο Μητρόπουλο για να ανοίξουν ένα φαγάδικο στον Πειραιά, αλλά τελικά το εγκατέλειψαν το κατάστημα». 
 Μάλιστα, πρόσθεσε πως μετά άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο ενεχυροδανειστήριο που είχε το ζευγάρι στην Καλαμάτα, «αλλά όπως μου είπε ο Βλαστός δεν γνώριζε ποιος την έβαλε».

«Καταρχήν την κυρία αυτή δεν την ξέρουμε» αναφέρει στο protothema.gr η κυρία Χρονοπούλου. « Δεν την έχουμε δει και να την δούμε μπροστά μας δεν θα την γνωρίσουμε. Τώρα που θα καταφύγουμε στα δικαστήρια εναντίον της θα την γνωρίσουμε» προσθέτει. Για να τονίσει: «Ουδέποτε δανειστήκαμε από τον Στεφανάκο. Υπήρξαμε συνεταίροι. Και ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την επιχείρηση. Όταν κλείνει μια επιχείρηση οι συνέταιροι αποφασίζουν από κοινού να την κλείσουν. Με τον Βασίλη τον Στεφανάκο με τον οποίο έχουμε αδερφικές σχέσεις δεν έχει καμία σχέση με το ατυχές αυτό συμβάν που συνέβη».
 Στο ερώτημα, πως και γιατί συνεργάστηκε με τον κ. Στεφανάκο, η κυρία Χρονοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ότι της απέμεινε από τον πατέρα της» τονίζοντας τις πολύ καλές οικογενειακές σχέσεις τους.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο συγκεκριμένος άνθρωπος να σκεφτεί να πειράξει εμένα ή την οικογένεια μου. Θεωρώ ότι τα λόγια της ( σ.σ. Εννοεί την Ευαγγελία Βλαστού) είναι υποκινούμενα. Έχει να κάνει με τις κρίσεις των αξιωματικών, με την πολιτική κρίση και τις εξελίξεις, με το γεγονός ότι οι φάκελοι των υποθέσεων που απασχολούν την αστυνομία πρέπει να κλείνουν κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να εμφανίζεται η κυρία και να μιλάει μετά από δυο χρόνια που έχουμε κλείσει το μαγαζί και μάλιστα μια μόλις βδομάδα πριν τις εκλογές», καταλήγει.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.