ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Γ. Τσώνης: «Ο Δήμος θα λειτουργήσει με διαφάνεια, αξιοκρατία, και σεβασμό στον άνθρωπο»

orkomosia tsoni15Ορκίστηκε Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Τσώνης (πλούσιο φωτογραφικό υλικό)
Ορκίστηκε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και το Δημοτικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε μετά την απόφαση του Εκλογοδικείου.
Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.
orkomosia tsoni27Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσώνης στην ομιλία του διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι για όλους τους κατοίκους του Δήμου και επεσήμανε ότι θα λειτουργήσει με διαφάνεια, αξιοκρατία, και σεβασμό στον άνθρωπο.
orkomosia tsoni6Τέλος, αφού τόνισε ότι από αύριο ξεκινάει σκληρή δουλειά για το καλό του Δήμου και έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.
orkomosia tsoni4Στην τελετή παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, οι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Πετράκος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Διονύσης Αλευράς, Γιάννης Αργυράκης, Ηλίας Κανάκης και η κ. Κοζομπόλη. Εκπρόσωπο των στρατιωτικών αρχών κ.α.
orkomosia tsoni9Ακολουθεί η ομιλία του κ. Τσώνη
Σήμερα αναλαμβάνουμε την ευθύνη της άσκησης των καθηκόντων μας στο Δήμο Μεσσήνης, για την επόμενη πενταετία.
orkomosia tsoni7Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Έχουμε συναίσθηση των βαρών που επωμιζόμαστε
Η χώρα μας βρίσκεται σε παρατεταμένη οικονομική κρίση.
Η πολιτική κατάσταση είναι ρευστή.
Τα προβλήματα διαβίωσης των λαϊκών στρωμάτων είναι μεγάλα και σε πολλές περιπτώσεις αξεπέραστα.
orkomosia tsoni25Η ανεργία, κυρίως των νέων, βρίσκεται σε ποσοστά τέτοια που δημιουργούνται προβλήματα ανασφάλειας για το παρόν και αβεβαιότητας για το μέλλον.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολλές αρμοδιότητες, αλλά ελλιπείς πόρους ύστερα από τις περικοπές που έχουν γίνει στις κρατικές επιχορηγήσεις τα τελευταία χρόνια.
orkomosia tsoni26Όμως παρόλα αυτά, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μεταμορφώσουμε το Δήμο Μεσσήνης και να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας.
Οι πανηγυρισμοί της εκλογικής μας νίκης τελειώνουν σήμερα.
Από αύριο αρχίζει σκληρή, επίμονη μεθοδική και συστηματική δουλειά από όλους μας.
orkomosia tsoni5Από τον Δήμαρχο, από τους αιρετούς, από τους εργαζόμενους στο Δήμο.
Στην προσπάθειά μας αυτή, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε και θα αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
orkomosia tsoni24Τα μοναδικής ποιότητας αγροτικά μας προϊόντα όπως είναι το λάδι και οι βρώσιμες  ελιές, οι πεντακάθαρες αμμώδης παραλίες, οι σπουδαίοι αρχαιολογικοί μας χώροι με προεξάρχοντα την Αρχαία Μεσσήνη, η γνειτίαση με το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Καλαμάτας  και ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που συνδέει την Μεσσήνη με την Αθήνα είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.
orkomosia tsoni23Θα λειτουργήσουμε με διαφάνεια, με αξιοκρατία, με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες θα προστατεύουμε το περιβάλλον, θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα παραβατικότητας και θα προσπαθήσουμε να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.