ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Δραχμή, συρτάκι και πρόεδρο τον Πάκη

Χρόνια τώρα ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει υποβαθμιστεί. Όσοι κάθισαν στην συγκεκριμένη θέση αυτή δεν είχαν κανένα ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα. Ήταν ένα είδος τιμητικής πολιτικής "απόσυρσης"...
Θυμάμαι μια με δυο φορές το χρόνο να εμφανίζονται σε παρέλαση ή σε μια εκδήλωση και κάνουν μια βαρύγδουπη δήλωση τύπου... "θα αντισταθούμε στους Γερμανούς". Συνήθως είναι κάτι που έχει σχέση με την επικαιρότητα και "πουλάει" εκείνο το διάστημα. 
Αυτό λοιπόν έλπιζα να σταματήσει κάποια στιγμή και είχα ελπίδες πως κάτι θα άλλαζε με τον - θα τα αλλάξουμε όλα - Αλέξη. Παρόλο που δείχνει διάθεση να κόψει χρήματα από τις προκλητικές παροχές των βουλευτών και έχει ένα πλάνο κατά της ολιγαρχίας... τελικά επιλέγει τον Προκόπη (Πάκη) Παυλόπουλο και με έστειλε και εμένα αδιάβαστο.
Τι ακριβώς βρήκε στον Πάκη κανείς δεν ξέρει; Έκανε κάποιο αξιοπρόσεκτο έργο όσο ήταν στο υπουργείο εσωτερικών; Είναι μια λύση που θα ενώσει επιτέλους τους Έλληνες; Ή μήπως έσωσε την Κανέλη από τον Κασιαδιάρη; Τίποτα από όλα αυτά... Απλά θα συνεχίσει και αυτός να εμφανίζεται μια με δυο φορές το χρόνο σε παρέλαση ή γιορτή και θα κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις...  Πρέπει Αλέξη να σε επηρέασε κάποιο ψέκασμα των συνεργατών σου γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επιλογή.
Δεδομένου όμως ότι όλοι ασχολούμαστε με το αν θα μείνουμε στο ευρώ, θα προσπεράσουμε προς το παρόν αυτή την κακή επιλογή και θα τα πούμε με ηρεμία - αν υπάρξει - το επόμενο διάστημα.
Θυμίζω τα κατορθώματα του Πάκη όπως τα θυμήθηκε το διαδίκτυο σε συνδυασμό με το viral: Δραχμή, συρτάκι και πρόεδρο τον Πάκη...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.