ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Καλαμάτα: Λίγο πριν... φύγει στο εξωτερικό θα προσκυνήσει την εικόνα της Υπαπαντής

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ θα εκπροσωπήσει την ΝΔ και τον μεσσήνιο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεγάλη μεσσηνιακή γιορτή της Υπαπαντής Καλαμάτας.


Την ώρα που η ΝΔ της Μεσσηνίας "κόβεται στη μέση", από την μια ο Σαμαράς, ο Χρυσομάλλης, η διορισμένη νομαρχιακή επιτροπή (οι εκλογές γίνονται για να εκλεγεί ο αρεστός στον μεσσήνιο αρχηγό, ερήμην της μεσσηνιακής κοινής γνώμης, με ανύπαρκτη εσωκομματική δημοκρατία και αναντιστοιχία βάσης - κόμματος) και από την άλλη Λαμπρόπουλος, Σαμπαζιώτης και Μπούζα, ο Αντώνης Σαμαράς "έχει δουλειές", που λέει και ο Π. Νίκας, και στέλνει αντιπρόσωπο του στο ... σπίτι του, τον Άδωνι Γεωργιάδη! Έναν χθεσινό της ΝΔ, γεννημένο στον "ΛΑΟΣ", τουλάχιστον νεοφιλελεύθερο, απέναντι σε ... 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους εσωκομματικούς αντιπάλους του πρώην πρωθυπουργού, που περιμένει ... να πέσει το χρηματηστήριο για να ... επαληθευτί η "αριστερή παρένθεση" και να επιστρέψει δριμύτερος...

Στην Μεσσηνία που η ΝΔ έχασε με το συντριπτικό... σκόρ 4-1!

Την ίδια ώρα, στα ... αποδυτήρια της ΝΔ και σε μεσσηνιακό επίπεδο γίνεται "κακός χαμός" και οι μεν δεν μιλάνε στους δε", ακόμα και ... μπροστά στην εικόνα της Υπαπαντής!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.