ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πενθεί

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποχαιρετά την φοιτήτρια Ιφιγένεια Ασλανίδη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 22 της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ανακοίνωση, η αδικοχαμένη φοιτήτρια, είχε 2 μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της και να ορκιστεί ενώ επρόκειτο για εξαιρετικό άνθρωπο με ήθος και αρχές μεταξύ άλλων. Η ανακοίνωση που ανέβηκε στο ts.uop.gr διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.Η ζωή όμως είναι άδικη και αποφάσισε να την εγκαταλείψει... Και μένουν οι ενοχές για όσα δεν πρόλαβε κανείς να της πει,η θλίψη και ο αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια, η οργή για όλους μας που ο Θεος πήρε από την γή έναν νέο άνθρωπο...
Στην τελευταία της κατοικία πήγε νυφούλα..Καθώς έφευγε έπεφταν νυφάδες χιονιού....Η Πρόεδρος του τμήματος θεατρικών σπουδών στο οποίο φοιτούσε η Ιφιγένεια, Άλκιστις Κοντογιάννη, μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Facebook έκανε γνωστή την είδηση ενώ πλήθος φίλων έγραψαν στον τοίχο της αδικοχαμένης φοιτήτριας ένα στερνό και άδικο αντίο. Παράλληλα, την 11η Φεβρουαρίου μετά απο ψήφισμα, δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στο Τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.
Η ανακοίνωση
«Για την Ιφιγένεια Ασλανίδη.
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, φοιτητές και Καθηγητές. Το μυαλό μας και η ψυχή μας δεν μπορεί να αντέξει την απώλεια από το βίαιο θάνατο της αγαπημένης μας Ιφιγένειας Ασλανίδη.
Λίγες μέρες πριν ετοιμαζόταν για τις εξετάσεις των δύο τελευταίων μαθημάτων που της είχαν απομείνει για να πάρει  το πτυχίο της. Σύντομα θα φορούσε την τήβεννο και θα ορκιζόταν στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο.
Είμαστε σίγουροι ότι θα μας έκανε περήφανους γιατί ήταν μία εξαιρετική και φιλότιμη φοιτήτρια, που είχε ασκηθεί βαθιά και πολύ, είχε πάρει μέρος σε όλα τα μαθήματα, σε πολλές θεατρικές διαδικασίες με δική της πρωτοβουλία και δημιουργικότητα. Πίστευε σε αυτό που έκανε και ήταν πολύ αποτελεσματική.
Ήξερε να συνεργάζεται και να αγαπιέται. Δημιούργησε υπέροχες φιλίες με τους συμφοιτητές της, που θα την αναζητούν έντονα σε όλη τους τη ζωή.
Το ήθος της, η γλυκύτητα, η ευγένεια, το ενδιαφέρον της για τους άλλους και τον κόσμο, η δημιουργικότητα και οι ικανότητες της Ιφιγένειας έχουν γραφτεί στις συνειδήσεις των φοιτητών και των καθηγητών.
Ιφιγένεια ήσουν ένα υπέροχο κορίτσι, μια εξαιρετική φοιτήτρια. Θα είσαι αναμεσά μας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.