ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Βολές εναντίον ηγεσίας Σαμαρά από τον Γιώργο Μπουλούκο !

Ο κ. Γιώργος Μπουλούκος, Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος ΔΣΑ, ερωτώμενος για  τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε:
           
            Η Ν.Δ. κατά την τελευταία περίοδο έπαψε να αποτελεί μεγάλη παράταξη. 
Ήταν ένα πολιτικό κόμμα αυτοπεριοριζόμενο και φοβικό προς τον πλουραλισμό απόψεων, ιδεών και προσώπων. Άλλο πολιτικό κόμμα και άλλο πολιτική παράταξη.
            Σε συνδυασμό με τις αλλοπρόσαλλες, αναποτελεσματικές και ασυνεπείς πολιτικές που εφαρμόστηκαν και τις προκλητικές συμπεριφορές κατά την διακυβέρνηση των τελευταίων ετών, η Ν.Δ. δε θα μπορούσε ποτέ να εκφράσει μια μεγάλη παράταξη μέσα στην κοινωνία. Επιπλέον με την επένδυση στην κακόγουστη, μίζερη και υποτελή στάση και προεκλογική εκστρατεία απομακρύνθηκε από την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του Έλληνα που θέλει να είναι πολίτης και όχι υποτελής της Ε.Ε.
            Ακόμη και σήμερα, όμως, μετά από την ηχηρή αποδοκιμασία τους διατηρούνται τα ίδια πρόσωπα και αναλαμβάνουν τον ρόλο του θεματοφύλακα ή τοποτηρητή για να διασφαλίσουν την συνέχιση της ιδιοτελούς δραστηριότητάς τους. Άλλωστε γνωρίζουμε ποιος είναι ο καθένας.
            Επειδή η Πατρίδα είναι πάνω από τα κόμματα οφείλεται ομόψυχη συστράτευση για την καλύτερη διεκδίκηση της Ελλάδας. Στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να αθροίζουμε και να πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις για το εθνικό συμφέρον. ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
            Δυστυχώς οι κάθε είδους συμβουλάτορες, ινστρούκτορες και τοποτηρητές, που φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για την απομάκρυνση δυνάμεων και την σμίκρυνση της εκλογικής

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.