ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Δράσεις Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία Πελοποννήσου

Ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ.ΠΕΛ κ. Νίκος Καραλής 7 και 8 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις των συλλόγων ΑμεΑ και χρονίων παθήσεων της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο7 Φεβρουαρίου  και ώρα 12:00 μ.μ. παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Κωφών Μεσσηνίας στο χωριό Πήδημα.   Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους  Εκπρόσωπος της Εκκλησίας,  ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος , Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Δήμου Καλαμάτας  και Εκπρόσωποι Σωματείων Κωφών Ελλάδος,  οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό. Ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ.ΠΕΛ αναφέρθηκε στα προβλήματα του Συλλόγου και μεταξύ άλλων στη στέγαση και το επίδομα που διακόπτεται μεταξύ της ηλικίας 18-65.
       Στη συνέχεια, και ώρα 6.00μμ  ο Πρόεδρος παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Διαβητικών Μεσσηνίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. και στη συνέχεια παρέμεινε στην Ημερίδα  που συνδιοργάνωσε  ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας με τον Σύλλογο Διαβητικών Μεσσηνίας «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ» με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης και Στοματική Υγεία». Την Εκδήλωση χαιρέτησε Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ, Χρυσοστόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αντωνία Μπούζα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας κ. Καρατζέας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας και ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ.ΠΕΛ κ. Νίκος Καραλής.      
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΑμεΑ.ΠΕΛ  παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου ΑμεΑ Μεσσηνίας όπου ο ευχήθηκε για το 2015 και τέλος συζήτησε με τα μέλη του Συλλόγου τα παρακάτω θέματα:
       1)  Ένταξη του Συλλόγου στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για δωρεάν τρόφιμα.
       2) προσλήψεις του νόμου 2643/98 και τέλος
       3) μεταστέγαση του Συλλόγου.                                                           
         Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή κιν 6974456282 ή στην Γεν. Γραμματέα κα Αθανασία Καρούνου κιν.6932712229.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.