ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πρόγραμμα Προβολών του Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ από 5/2 έως 11/2

Πρόγραμμα προβολων 5-11/2 2014
Καλλιπατείρας 16 ∙ 2721085995 ∙cinecenterkal@yahoo.gr ∙http://cinecenterkal.blogspot.gr

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΠΙΤΕΡ (JUPITER ASCENDING)
Υπόθεση: Από τους δρόμους του Σικάγο σε απομακρυσμένους γαλαξίες, η ταινία «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» θα μας διηγηθεί την ιστορία της Τζούπιτερ Τζόουνς. Την ημέρα που γεννήθηκε, τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται μεν τα αστέρια, ξυπνάει δε στην πεζή πραγματικότητα μιας καθαρίστριας σπιτιών με ένα σερί άτυχων περιστατικών. Μόνο όταν ο Κέιν, ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο σύμπαν.
Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας, Διάρκεια: 127’.
Σκηνοθεσία: Άντι & Λάνα Γουακόφσκι.
Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μίλα Κούνις, Σον Μπιν, Έντι Ρέντμεϊν,
Ντάγκλας Μπουθ, Τιμ Πίγκοτ-Σμιθ.
Παγκόσμια Πρεμιέρα ∙ 3D & Digital ∙ Trailer
Προβολές: Πέμπτη, από Δευτέρα έως Τετάρτη: 21:45, από Παρασκευή έως Κυριακή: 19:15* & 21:45.
*2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ (ΚHUMBA)
Υπόθεση: Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, ακόμα και στην περίπτωση μιας ζέβρας. Ο Κούμπα είχε την ατυχία να γεννηθεί με τις μισές του ραβδώσεις και έτσι το προληπτικό κοπάδι του τού αποδίδει την ξαφνική ξηρασία που έχει πλήξει την περιοχή. Η νεαρή ζέβρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει, για να βρει τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απόκτησαν τις ρίγες τους. Στο ταξίδι του αυτό, ο Κούμπα θα έχει για συνοδοιπόρους μια θρασύτατη αντιλόπη και μία φανταχτερή στρουθοκάμηλο, ενώ θα γνωρίσει ένα σωρό εκκεντρικούς χαρακτήρες. Η πραγματική πρόκληση θα έρθει, όταν στον δρόμο του εμφανιστεί μια άγρια λεοπάρδαλη. Το Kούμπα: Μία Ζέβρα και Μισή είναι μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Νότιο Αφρική με γερές δόσεις χιούμορ και έντονης δράσης. Με εντυπωσιακά τοπία, άρτια εφέ και αξέχαστους χαρακτήρες η ταινία ξετυλίγει μια διασκεδαστική και γεμάτη ελπίδα ιστορία ενηλικίωσης μιας νεαρής ζέβρας, της οποίας η διαφορετικότητα θα την οδηγήσει σε περιπέτειες που θα αλλάξουν τη ζωή της και τη θέση της στον κόσμο.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 85’.
Σκηνοθεσία: Άντονι Σίλβερστον.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Φοίβος Ριμένας, Φώτης Πετρίδης, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δάμου, Βίνα Παπαδοπούλου.
Μεταγλωττισμένο ∙ Digital ∙ Trailer
Προβολές: Παρασκευή: 19:00*, Σάββατο, Κυριακή: 17:00.
*Αίθουσα 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ (THE IMITATION GAME)
Υπόθεση: Το χειμώνα του 1952, οι Βρετανικές αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του μαθηματικού κι αναλυτή Άλαν Τιούρινγκ, και τον συνέλαβαν για «απρεπή συμπεριφορά», μια κατηγορία που αργότερα θα οδηγούσε στην καταδίκη του με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας- ωστόσο κανείς δε γνώριζε ότι επρόκειτο για ένα πρωτοπόρο και ιδιοφυή επιστήμονα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου είχε καθοδηγήσει με επιτυχία μια ομάδα επιστημόνων, κι «έσπασε» τον κώδικα της περίφημης Γερμανικής μηχανής Enigma. Ένα στοιχειωτικό πορτραίτο ενός σπουδαίου και παράλληλα περίπλοκου ανθρώπου, στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι οφείλουν τη ζωή τους. Υποψήφια για 5 Χρυσές Σφαίρες!
Είδος: Κοινωνική Περιπέτεια, Διάρκεια: 114’.
Σκηνοθεσία: Μόρτεν Τίλντουμ.
Πρωταγωνιστούν: Μπενεντίκτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Μαρκ Στρονγκ, Ρόρι Κινίαρ, Τσαρλς Ντανς, Άλεν Λιτς, Μάθιου Μπερντ.
Υποψήφια για 8 Oscar ∙ Digital ∙ Trailer
Προβολές: Από Δευτέρα έως Τετάρτη: 19:15.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: BARBIE: Η ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (BARBIE IN PRINCESS POWER)
Υπόθεση: Η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως Κάρα, μια συνηθισμένη σύγχρονη πριγκίπισσα που ζει μια κανονική ζωή. Όταν, μια μέρα, μια μαγική πεταλούδα την φιλάει, η Κάρα αποκτά σούπερ δυνάμεις που της επιτρέπουν να μεταμορφώνεται σε Σούπερ Πριγκίπισσα, δηλαδή στο δυναμικό alter ego της που πετάει συνεχώς γύρω από το βασίλειο, προκειμένου να το προστατεύει, πολεμώντας το έγκλημα. Σύντομα, όμως, η ζηλιάρα ξαδέρφη της Κάρα, Κορίν, αιχμαλωτίζει την πεταλούδα και μεταμορφώνεται σε Νταρκ Σπαρκλ, την αντίζηλο της Σούπερ Πριγκίπισσας. Η θεαματικών αναμετρήσεων αντιδικία τους μεταφέρεται στον ουρανό, ώσπου συνειδητοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του βασιλείου. Θα βάλουν, άραγε, τα δύο κορίτσια στην άκρη τις διαφορές τους και θα συνεργαστούν ενάντια στο κοινό κακό;
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 70’.
Σκηνοθεσία: Ζέκε Νόρτον.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Σία Κοσκινά, Στεφανία Φιλιάδη, Νίκος Νίκας, Βάσω Κατσικερού, Κατερίνα Γκρίργκις, Λίλα Μουτσοπούλου.
Μεταγλωττισμένο ∙ Digital ∙ Trailer
Προβολές: Σάββατο, Κυριακή: 17:15.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (THE THEORY OF EVERYTHING)
Υπόθεση: Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, τότε που σπουδάζει στο Κέιμπριτζ, όπου γνωρίζει  και ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας. Παράλληλα παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και κυρίως την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν. Παράλληλα βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει την μια και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο. Τιμήθηκε με 2 Χρυσές Σφαίρες!
Είδος: Βιογραφική, Διάρκεια: 123’.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς.
Πρωταγωνιστούν: Έντι Ρέντμεϊν, Φελίσιτι Τζόουνς, Έμιλι Γουάτσον, Τσάρλι Κοξ, Σάιμον Μακ Μπάρνεϊ, Ντέβιντ Θιούλις.
Υποψήφια για 5 Oscar ∙ Digital ∙ Trailer
Προβολές: Πέμπτη, Παρασκευή: 21:30, από Σάββατο έως Τετάρτη: 19:00 & 21:30.
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: € 7
3D ταινίες: € 9
Παιδικές ταινίες (2D): € 6
Παιδικές ταινίες (3D): € 7
Βραδιές Σινεφίλ: € 6
Κάθε Τετάρτη: € 6 (2D ταινίες), € 8 (3D ταινίες)
Δωρεάν Είσοδος για άτομα με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν καροτσάκι.
Ειδικές τιμές για σχολεία & φροντιστήρια

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.