ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

υγεία

Ολοκληρώνονται 5 σημαντικά έργα Υγείας στη Μεσσηνία δωρεές των οικογενειών Καρέλια, Αχ. Κωνσταντακόπουλου και Αθ. Μαρτίνου

nosokomioΟλοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες, 5 σημαντικά έργα στις δομές Υγείας της Μεσσηνίας, το κόστος των οποίων προέρχεται από μεγάλες δωρεές των ανωτέρω οικογενειών.Ειδικότερα η οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου χρηματοδότησεΤην οριστική μελέτη και όλες τις αδειοδοτήσεις για την προσθήκη ενός ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική προϋπολογισμού 80.000€. Η μελέτη είναι έτοιμη και τις επόμενες ημέρες εγκρίνεται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.
Την επισκευή και πλήρη λειτουργία όλων των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών προϋπολογισμού 30.000€, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά το πλύσιμο του ιματισμού του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας
Η οικογένεια Καρέλια προχώρησε μόλις πρόσφατα:
Στην προμήθεια ενός σύγχρονου μηχανήματος της ουρολογικής κλινικής προϋπολογισμού περίπου στις 50.000€ και επίσης
Στην προμήθεια λευκού ιματισμού για το Νοσοκομείο Καλαμάτας προϋπολογισμού 15.000€
Τέλος ο Αρκάς -με καταγωγή από Στεμνίτσα-εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος προχώρησε
στην προμήθεια ενός πλήρους κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με τις πιο σύγχρονες κάμερες προϋπολογισμού 30.000€. Αυτή η δωρεά σε συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα καλά φυλασσόμενο χώρο.
Με αφορμή τις ανωτέρω δωρεές και την υλοποίηση των έργων που προαναφέρονται ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες Βικτωρίας Καρέλια, Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και Αθανασίου Μαρτίνου. Ένα ευχαριστώ, απέναντι σε μεγάλες πράξεις ανθρωπιάς, από τις οποίες αντλούμε δύναμη και κουράγιο και εμείς, προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερό μας εαυτό για μια καλύτερη Υγεία στην Μεσσηνία.
Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι σ’ αυτή την προσπάθεια, σε αυτό τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ και είναι ΌΛΟΙ αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι η Υγεία είναι υπόθεση συλλογική. Θα συνεχίσουμε λοιπόν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να υπηρετούμε ακούραστα και με όλες μας τις δυνάμεις το Ύψιστο Αγαθό της Υγείας προς όφελος όλων των συμπατριωτών μας»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.