ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ θα στεγάζονται στα γραφεία της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

suriza02Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει γνωστό ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας δεν θα έχουν δικά τους πολιτικά γραφεία αλλά θα στεγάζονται στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε πρόσφατη κοινή σύσκεψη των βουλευτών του νομού με τη Γραμματεία της Ν.Ε. του κόμματος αποφασίστηκε ομόθυμα να υπάρξει συστέγαση των βουλευτών στα γραφεία επί της Αριστομένους 53, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του νομού, συνεχίζοντας έτσι μια πρακτική αντίστοιχη του ήθους της Αριστεράς, στα πλαίσια της συντροφικότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της αλληλοσυμπλήρωσης, πρωτόγνωρη για βουλευτές, μακριά από τους πολωτικούς ανταγωνισμούς και τρόπους λειτουργίας των άλλων κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).
Επίσης, όπως έχει ήδη αποφασίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, από τον μισθό που δικαιούνται οι βουλευτές, θα κρατούν μόνο ένα τμήμα αυτού (60%) καθώς ένα μεγάλο μέρος του θα πηγαίνει στην δομή «Αλληλεγγύη για όλους» που στηρίζει κοινωνικά ιατρεία, κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία και άλλες δράσεις, ενώ ένα άλλο μέρος του θα διατίθεται για τις ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.