ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Α. Σαμαράς: «Ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια …κλείσανε τα μαγαζιά»

samaras paralia1Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας «το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται από το μεσημέρι στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου.
samaras paralia7Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος.
samaras paralia6Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.
samaras paralia5Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα.
samaras paralia3Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».
samaras paralia4Ο κ. Σαμαράς μετά τις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και άλλους φορείς του νομού σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ αύριο στις στις 9.30 π.μ θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.