ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: «Έλαμψε» στην Καλαμάτα

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του Μητροπολίτη, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμμετοχή της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι Πατρινοί χορωδοί στην πόλη της Καλαμάτας

Η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό τη διεύθυνση της Λίνας Γερονίκου, συμμετείχε στην 21η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής, που διεξήχθη στον Ι. Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας.
Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας» και ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας «ΟΡΦΕΥΣ» παρουσιάστηκαν έργα θρησκευτικής μουσικής και από το Σύνολο εγχόρδων  «FLEX» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε διδασκαλία Ηλέκτρας Βεζύρογλου, τη Μεικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Καλαμάτας «ΟΡΦΕΥΣ» υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Μάτζαρη και τη  Μεικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή.

Η συναυλία, την οποία εκτός από πλήθος κόσμου παρακολούθησε και ο  Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, έκλεισε με επίκαιρους ύμνους της Μ. Εβδομάδας, που ερμήνευσαν από κοινού όλες οι Χορωδίες. 

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.