ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος Πρώτα: «Αντί να απαντήσει ο Τατούλης για τη λειτουργία της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ»… εξαπέλυσε αδικαιολόγητη επίθεση»

PATSARINOSΤον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη καταγγέλλει η μείζονα μειοψηφία του Πε.Συ. Πελοποννήσου ότι αντί να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις για την Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ» για μια ακόμη φορά με τη γνωστή τακτική το, εξαπέλυσε ανεξήγητη και αδικαιολόγητη επίθεση.
Συγκεκριμένα, η παράταξη του Νίκου Πατσαρίνου στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την διασφάλιση της ενημέρωσης, της διαφάνειας , της συμμετοχής και της Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Με επιστολή μας από 15-4-2015 έχουμε ζητήσει από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη την παροχή στοιχείων για τη λειτουργία της Αναπτυξιακής «Πελοπόννησος ΑΕ», όπου κύριος μέτοχος είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Πρόεδρος της ο κ. Τατούλης , αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση.
Αντ΄αυτού ο Περιφερειάρχης στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο , με τη γνωστή τακτική του , μας εξαπέλυσε ανεξήγητη και αδικαιολόγητη επίθεση, για την επιμονή μας στην ενημέρωση.
Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, απέστειλε στον Περιφερειάρχη το αριθμ. 14217/29-4-2015 έγγραφο του, που τον καλεί ν΄ ανταποκριθεί στο εύλογο αίτημά μας;»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.