ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επίσκεψη Π. Κωνσταντινέα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας για το ζήτημα της Τέντας του Δημοτικού Σταδίου.

konstantineasΗ εξέλιξη της κατασκευής του έργου της Τέντας του Δημοτικού Σταδίου ήταν το βασικό θέμα της επίσκεψης του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου της Καλαμάτας.
Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της υπόθεσης από τον διευθυντή και τους αρμόδιους παράγοντες της υπηρεσίας κι εξέφρασε την πεποίθηση του πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύντομα θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την εκτέλεση του παραπάνω έργου.
Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα πως η αγαστή συνεργασία και επικοινωνία των αρμοδίων κάθε εμπλεκόμενου φορέα θα αποτελέσει την απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκαιρη και έγκυρη εκτέλεση του έργου, ώστε σύντομα οι αθλούμενοι της Καλαμάτας να απολαμβάνουν μια αξιόπιστη αθλητική εγκατάσταση.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου