ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συναντήσεις με φορείς στη Μεσσηνία είχε ο Θαν. Θεοχαρόπουλος

theoxaropoulos1Την Ελαία επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος συνοδευόμενος από τον Μπάμπη Βακαλόπουλο.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Ελαίας Άρι Σκλάβο, με μέλη της επιτροπής κατά της οικοπεδοποίησης του Δάσους και με τους υπεύθυνους του «ΑΡΧΕΛΩΝ» Παναγιώτα Θεοδώρου και Πολυμνία Νεστορίδου.
theoxaropoulos2Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκε για τα θέματα της περιοχής και ειδικότερα για την επιχειρούμενη παρέμβαση στο Δάσος της Ελαίας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Θεοχαρόπουλος με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, ο κ. Τσιρώνης δεσμεύτηκε την Παρασκευή που θα βρίσκεται στη Μεσσηνία να πάει στην Ελαία και να ενημερωθεί από τους κατοίκους. Επίσης συναντήθηκε με τον Αντώνη Παρασκευόπουλο Διευθυντή Γεωργίας της Τριφυλίας και αγρότες της περιοχής και συζήτησαν τα προβλήματα σε σχέση με τις αγροτικές καλλιέργειες. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Καλλιρρόη όπου συναντήθηκαν με την επιτροπή αγώνα κατά της εγκατάστασης του σκουπιδοεργοστάσιου, εκπρόσωπους φορέων και κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και δεσμεύτηκαν να είναι αρωγοί στον αγώνα των κατοίκων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.