ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Στελέχωση και προβολή του δημόσιου ΚΤΕΟ από την Περιφέρεια ζητά ο Δ. Φαββατάς

kteo messinias«Ζητάμε να στελεχωθεί το δημόσιο ΚΤΕΟ και κυρίως να προβάλλει η Περιφέρεια τη λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Μεσσηνίας προς όφελος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.» Τονίζει σε ανακοίνωσή του το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Μεσσηνίας και μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος Δημήτρης Φαββατάς.
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του κ. Φαββατά:
«Εδώ και έξι μήνες το δημόσιο ΚΤΕΟ λειτουργεί ξανά έναντι του γηπέδου της Μεσσήνης και φαίνεται πως έχει κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πολιτών, καθώς καθημερινά αυξάνονται οι Μεσσήνιοι, που απευθύνονται στο δημόσιο ΚΤΕΟ για τον έλεγχο του οχήματός τους. Μάλιστα, αυτή ακριβώς η προτίμηση των Μεσσήνιων είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, που τα κρατικά ταμεία έχουν ανάγκη και το τελευταίο ευρώ των πολιτών. Εξάλλου, οι υπηρεσίες που προσφέρει το πιστοποιημένο πια δημόσιο ΚΤΕΟ είναι υψηλής ποιότητας και πιο οικονομικές από τις αντίστοιχες των ιδιωτικών. Λειτουργεί καθημερινά 08.00 – 15.00 χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί ραντεβού, ενώ διαθέτει και ειδικά τιμολόγια για ανέργους και εταιρικά αυτοκίνητα.
Είναι σαφές λοιπόν πως η λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ όχι μόνο πρέπει να συνεχίσει, αλλά και να αναβαθμιστεί. Γι’ αυτό το σκοπό ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Μεσσηνίας συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, από την οποία ζήτησε να ενισχύσει τη λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ, αλλά εκείνη επιφυλάχθηκε και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ!!!
Η Ομοσπονδία καλεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και στα πλαίσια των εξαγγελιών του για την αναδιάρθρωση των δημοσίων υπηρεσιών να μεριμνήσει για την ουσιαστική αναβάθμιση του δημοσίου ΚΤΕΟ. Ζητάμε λοιπόν να στελεχωθεί το δημόσιο ΚΤΕΟ και κυρίως να προβάλλει η Περιφέρεια τη λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Μεσσηνίας προς όφελος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.