ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

«Ο κ. Γόντικας δημιουργεί συνθήκες τεχνητής έντασης»

Η Πρόεδρος και τα μέλη της πλειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής καταδικάζουν τη στάση των μελών των μειοψηφιών, τα οποία αποχώρησαν από την κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αρνούμενοι να συζητήσουν και να τοποθετηθούν σε θέματα κατεπείγοντος χαρακτήρα, πλήρως τεκμηριωμένα από την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και τους διευθυντές των υπηρεσιών, που συμμετείχαν σε αυτή.
Τα θέματα αφορούσαν σημαντικά τεχνικά έργα, δημοπρασίες έργων, διαγωνισμούς δακοκτονίας, καθώς και διαγωνισμούς μεταφοράς μαθητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των θεμάτων που αρνήθηκαν επίμονα να συζητήσουν ήταν και θέμα προάσπισης των συμφερόντων του δημοσίου απέναντι σε ιδιωτική τράπεζα που διεκδικεί εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο, υπόθεση μάλιστα την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου «κληρονόμησε» από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Με τη συμπεριφορά τους συνεχίζουν την πάγια τακτική τους, με μεθοδεύσεις και ψευτοδιλήμματα να προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία υλοποίησης του σημαντικού έργου που επιτελείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι πολίτες είναι αυτοί που θα τους κρίνουν.
Ιδιαίτερα καταδικάζουμε τη στάση του κ. Γόντικα, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες τεχνητής έντασης και πλέον αποκαλύπτεται ότι αποτελεί βαρίδι, αφού, αφενός, διατείνεται ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων και, αφετέρου, δε διστάζει να καταφερθεί σφοδρά εναντίον τους προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.
Η Περιφερειακή αρχή θα συνεχίσει αταλάντευτα τη σκληρή δουλειά της, με συνέπεια προς τις δεσμεύσεις και την ευθύνη της απέναντι στους πολίτες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.