ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαχείριση απορριμμάτων και προστασία του περιβάλλοντος κυριαρχούν στην ατζέντα της περιοδείας Γ. Τσιρώνη στην Πελοπόννησο

tsironisΕπίσκεψη στην Πελοπόννησο ξεκινά ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Έμφαση θα δοθεί στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος, της προστασίας των δασών και των δασικών χαρτών.
Οι συναντήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 28 Μαΐου από την Κορινθία όπου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Δασών, θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη, θα συναντηθεί με τους Δημάρχους της Κορινθίας (10:00πμ) και θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (11:00πμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Η επίσκεψη συνεχίζεται με την Αρκαδία όπου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί καταρχήν με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος και Υποδομών. Ακολούθως ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί με τους Δημάρχους της Αρκαδίας (4μμ)και θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (4:30μμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την περιοχή της Παλαιόχουνης.
Την Παρασκευή 29 Μαΐου η επίσκεψη του Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη συνεχίζεται στη Μεσσηνία, όπου θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Δασών, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Καλαμάτας (ΕΕΛ). Στη συνέχεια ο κ. Τσιρώνης θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα Αλιφέρη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας, με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα και ακολούθως με τους δημάρχους όλης της Μεσσηνίας (12:30μμ) στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (2μμ) αλλά και σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την περιοχή της Καλλιρόης.
Το Σάββατο 30 Μαΐου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης συνεχίζει την επίσκεψή του στη Λακωνία, όπου θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Τζανετέα, με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλλιώτη και ακολούθως με τους Δημάρχους όλης της Λακωνίας στο Δημαρχείο Σπάρτης (10πμ). Στη συνέχεια ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου (11πμ) και συναντήσεις με φορείς της Λακωνίας και ακολούθως θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης του Δήμου Ευρώτα.
Κατά την επιστροφή του το Σάββατο το απόγευμα ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τη Βυτίνα (5μμ) όπου θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Δασικού Συνεταιρισμού Βυτίνας.
Καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης τον Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη θα συνοδεύει ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου