ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Colpo Grosso – Απίστευτη «ΑΠΑΤΗ » σε βάρος του Δήμου Καλαμάτας

 ΤΣΙΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ...

 «Ασύλληπτη »χρόνια απάτη σε βάρος του δήμου Καλαμάτας από ιδιοκτήτη ενοικιαζομένων διαμερισμάτων στον Δήμο Καλαμάτας
Πως  λειτουργεί  το   «κόλπο »
Οι χώροι  του κτιρίου υπερβαίνουν τα 500 τετραγωνικά και βάσει των λογαριασμών της ΔΕΗ έπρεπε να καταβάλλονται στα ταμεία του δήμου  τα δημοτικά τέλη που αντιστοιχούν στην συνολική επιφάνεια του κτιρίου .
Το συγκεκριμένο κτίριο  διαθέτει ……Μία παροχή της ΔΕΗ που φαίνεται να ηλεκτροδοτεί ένα διαμέρισμα ….60-70 τετραγωνικών μέτρων  και για αυτά καταβάλλονται τα αντίστοιχα δημοτικά  τέλη και χαράτσια
Εσωτερικά του κτιρίου υπάρχουν παράνομοι μετρητές που ηλεκτροδοτούν τα διαμερίσματα και οι ανυποψίαστοι ενοικιαστές καλούνται κάθε  μήνα  να πληρώνουν πάγια που ΔΕΝ υπάρχουν και κιλοβατώρες που καταναλώνουν με την μέγιστη τιμή αφού υπερβαίνουν τις κιλοβατώρες χαμηλής κατανάλωσης
Στην ουσία ο συγκεκριμμένος ιδιοκτήτης όχι μόνο εξαπατά τον δήμο την ΔΕΗ και την εφορία  αλλά ….καρπούται και την διαφορά τιμής της κιλοβατώρας  που καταβάλλουν οι ενοικιαστές βάσει της τιμολόγησης που …κάνει ο ίδιος και καταβάλλουν σε αυτόν τα «θύματα »  ενοικιαστές !
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου