ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Έρχονται 2.000 προσλήψεις στα νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με τις προτεραιότητες τις οποίες έχει θέσει το υπουργείο Υγείας, μέσα στο επόμενο διάστημα και μέσω ΑΣΕΠ θα καλυφθούν 2.000 θέσεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας, καθώς το προσωπικό δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Η πρώτη προκήρυξη για την πρόληψη 2.000 επαγγελματιών Υγείας θα εκδοθεί μέσω ΑΣΕΠ.
Σύμφωνα με το «Έθνος», ο διαγωνισμός του υπουργείου Υγείας θα αφορά σε 906 θέσεις νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία όλης της χώρας. Συνολικά θα προσληφθούν 2.000 επαγγελματίες Υγείας αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να λειτουργήσουν τουλάχιστον 100 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 
Εκτός αυτών των θέσεων, θα προκηρυχθούν περίπου 1.100 θέσεις γιατρών (νοσοκομειακοί γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και οικογενειακοί γιατροί), διοικητικών υπαλλήλων, φαρμακοποιών και νομικών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όχι μόνο του ΕΣΥ, αλλά και του ΕΚΑΒ, του ΠΕΔΥ και των Μονάδων Ψυχικής Υγείας. 
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η πρόσληψη 800 επικουρικών γιατρών και 600 νοσηλευτών από τις Υγειονομικές Περιφέρειες.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου