ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα 2015, θα εορταστεί αύριο στην Καλαμάτα

sfiakianakis koubelos1.htmΤο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα συνυπογράψουν Πρωτόκολλο συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας και κοινών δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας απέναντι στα παιδιά και την ενημέρωσή τους σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Σφακιανάκη και τον Πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α., Ισίδωρο Κούβελο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 19.00 στην Αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου.
Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου με αφορμή την «Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα 2015» που θα εορταστεί αύριο σηματοδοτεί την άμεση έναρξη κοινών δράσεων για την εκπαίδευση και ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και την προώθηση του αθλητισμού στη νεολαία ως εργαλείο anti-bullying.
Ανήμερα της «Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας», αύριο το πρωί η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία θα βρεθούν στην Καλαμάτα, κοντά σε μαθητές της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Resort Elite Hotel, όπου στεγάζεται το πρόγραμμα «Ολυμπιακή Κληρονομιά», το οποίο περιλαμβάνει το «Εργαστήρι Ολυμπισμού» της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, θα πραγματοποιήσει διάλεξη, μαζί με εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υπηρεσίας, και θα μιλήσουν σε μικρούς και μεγάλους για τους κινδύνους και τους τρόπους αντιμετώπισης της διαδικτυακής βίας στα παιδιά.
Στην διάλεξη θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδας Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος θα μιλήσει για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, η οποία γιορτάζεται ταυτόχρονα σε περισσότερα από 200 κράτη-μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου