ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

6η Αιμοδοσία Αλληλεγγύης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 το πρωί, η 6η   Αιμοδοσία Αλληλεγγύης, που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας – ΞαναρχίΖΩ, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Καλαμάτας και ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καλαμάτας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 21 πολύτιμες μονάδες αίματος, ξεπερνώντας έτσι τις 100 μονάδες αίματος συνολικά στην Τράπεζα Αίματός μας, ενώ υπήρξαν και επιπλέον  άτομα που, αν και το επιθυμούσαν, δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν για ιατρικούς λόγους.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην Αιμοδοσία Αλληλεγγύης, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται παρά μόνο προσφέρεται!!!
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου