ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

8 συλλήψεις για παράνομο τζόγο

8 συλλήψεις για παράνομο τζόγοΣτο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (24.6.2015) το βράδυ, στο
 Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 33 έως 71 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, όπου  διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «TEXASPOKERHOLD’ EM», στους άλλους επτά (7). Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         Ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με τσόχα.
·         -339- κάρτες, διαφόρων χρωμάτων, που χρησιμοποιούνταν ως μάρκες.
·         Τράπουλα.
·         Το χρηματικό ποσό των -780,33- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.