ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

«Πρέπει να είμαστε συνεπής με την λαϊκή εντολή να σταματήσει η λιτότητα και η χώρα να οδηγηθεί στην ανάκαμψη»

«Σύγκρουση με τους δανειστές» ο τίτλος της εκδήλωσης από το Κόκκινο Δίκτυο του ΣΥΡΙΖΑ

milios kalamata6«Η ώρα της αλήθειας για το ΣΥΡΙΖΑ, σύγκρουση με τους δανειστές» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα το Κόκκινο δίκτυο του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Ομιλητές στην εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» ήταν ο Γιάννης Μηλιός και η Μαρία Μπόλαρη μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δήλωση του ο κ. Μηλιός υπογράμμισε, «η εκδήλωση γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο με σκοπό μέσα από την συζήτηση να δούμε πως μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να είμαστε συνεπής με την λαϊκή εντολή να σταματήσει η λιτότητα και η χώρα να οδηγηθεί στην ανάκαμψη.» Όσον αφορά στα αποτελέσματα της σύγκρουσης με τους δανειστές ο κ. Μηλιός σημείωσε, «η σύγκρουση είναι πάντα σύγκρουση εμείς ωστόσο θα πρέπει να είμαστε συνεπής με το πρόγραμμα μας και να τελειώνουμε με την λιτότητα.»
milios kalamata11Στην εκδήλωση που παραβρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Ψαρρέα η οποία σε δήλωση της υπογράμμισε, «στηρίζουμε την κυβέρνηση και παλεύουμε να μείνουμε στην κόκκινη γραμμή που είναι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».
milios kalamatamilios kalamata1milios kalamata2milios kalamata4milios kalamata5milios kalamata7milios kalamata8milios kalamata9milios kalamata10

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.