ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ερώτηση Ν. Νικολόπουλου για τις ελλείψεις στη στελέχωση των εφημεριών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

nosokomio00Τις ελλείψεις στη στελέχωση των εφημεριών εντός του Νοσοκομείου Καλαμάτας γνωστοποίησε στην Βουλή ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και Γ.Γ. της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος μέσω ερώτησης που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας .
Ο κ. Νικολόπουλος επισήμανε τις ελλείψεις σε γιατρούς και τις δραστικές οικονομικές περικοπές, που έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά τους ειδικευμένους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας και δεν μπορούν να βγουν με ασφάλεια οι εφημερίες. Όπως τόνισε –μεταξύ άλλων- καθημερινά η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χειροτερεύει και ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των εφημεριών στο ως άνω νοσοκομείο.
Κλείνοντας επέστησε την προσοχή των αρμοδίων καθώς η υγεία των ασθενών δεν μπορεί να διακινδυνεύει άλλο και έθεσε στην διάθεση του Υπουργού τα εξής ερωτήματα:
1.) Έχετε ενημερωθεί για την ως άνω κατάσταση περί των εφημεριών, που επικρατεί στη Νοσοκομειακή Μονάδα Καλαμάτας;
2.) Υπάρχει πρόθεση του Υπουργείου να καλύψει τα ως άνω κενά σε προσωπικό; Αν «ναι», μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα;
3.) Προτίθεστε να λάβετε εναλλακτικά προσωρινά μέτρα για την επίλυση του ως άνω προβλήματος των εφημεριών; Αν «ναι», σε ποιο χρονικό ορίζοντα;
Ο βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των«ΑΝ.ΕΛ.»
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου