ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συνάντηση προέδρου ΓΣΕΕ με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Η ανεργία που πλήττει τους εργαζόμενους στον τεχνικό κλάδο αλλά και η γενικότερη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τέθηκαν επί τάπητος στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της ΓΣΕΕ με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ο κύριος Παναγόπουλος αναφέρθηκε συνολικότερα στο τραγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι επωμίστηκαν όσο κανείς άλλος τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων, κυρίως χάνοντας τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και από τις δύο πλευρές στις παράλογες αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στον τεχνικό κλάδο, αυξήσεις της τάξεως του 50%, την ώρα που οι ασφαλισμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ, είτε κακοπληρώνονται είτε δεν αμείβονται καθόλου.
Τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ όσο και ο πρόεδρος του ΤΕΕ, τόνισαν την πρόθεσή τους για συνεργασία και κοινές δράσεις των δύο παραγωγικών φορέων το επόμενο διάστημα, με στόχο να εξευρεθούν και να προταθούν λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.