ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αδιέξοδο με τη διάνοιξη του δρόμου στη Βέργα Μεσσηνίας

Αδιέξοδο με τη διάνοιξη του δρόμου στη Βέργα ΜεσσηνίαςΤελευταία στιγμή μπλοκάρει το θέμα της ολοκλήρωσης του δρόμου Πάνω-Κάτω Βέργας. Ένα μεγάλο τμήμα του έχει διανοιχτεί από το παρελθόν και μένει ένα κομμάτι στα όρια του οικισμού της Βέργας.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας επρόκειτο να εγκρίνει τη μελέτη για την ολοκλήρωση της διάνοιξης και της κατασκευής του δρόμου. Εμφανίστηκαν, όμως, οι μηχανικοί με τις οικοδομικές άδειες, οπότε ο πρόεδρος της Επιτροπής, αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης, ζήτησε την αναβολή του θέματος προκειμένου να διερευνηθεί το ζήτημα.
Πάντως, ο Ανδρέας Καραγιάννης ανέφερε ότι υπάρχουν έγγραφα από το Δασαρχείο ότι πρόκειται για δασικές εκτάσεις, από την άλλη, όμως, εφόσον υπάρχουν εγκεκριμένες οικοδομικές άδειες για τις ίδιες εκτάσεις, η εμπλοκή είναι σοβαρή και θα πάρει χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.
Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ, τα οποία ο Δήμος δεν έχει στη διάθεσή του από κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου