ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Μεσσήνης

Συνεδριάζει το Δ.Σ. ΜεσσήνηςΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ., για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
  • Λήψη απόφασης για ύψους ποσού μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στο λογαριασμό που ανοίχτηκε για τον σκοπό αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος ( ΦΕΚ 43/2015 Κύρωση της από 20 Απριλίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος» (Α΄ 41)
  • Συζήτηση λήψη κανονιστικής απόφασης για την λειτουργία ετήσιας εμποροπανήγυρης στη Μεσσήνη
  1. Υποβολή αιτήματος για έγκριση και επικύρωση των ενεργειών του Δήμου για την έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για την υπογραφή της σύμβασης με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ (ΑΝ.ΜΕΣ.ΑΕ ΟΤΑ) για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου «Δράσεις προβολής και Προώθησης Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων περιοχών Δήμου Μεσσήνης
  • Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Μελέτη εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.), Α/Σ και αγωγών προσαγωγής και διάθεσης για το έργο ’’Αποχέτευση Ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Πεταλιδίου, Δήμου Μεσσήνης’’» Υποέργο [3] της πράξης [340176] ‘’Αποχέτευση ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Πεταλιδίου Δήμου Μεσσήνης’’, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3316/2005 Αρ. 27 Παρ 3
    1. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Διαμόρφωση – ανάπλαση πλατειών Ριζομύλου και Καρποφόρας, Νομού Μεσσηνίας» σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3669/2008 αρ. 48 παρ. 8α
    2. Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής έργων
    3. Έγκριση 1ου ΣΠ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ της εργασίας : Τοποθέτηση Διαχωριστικού πετάσματος για δημιουργία γραφείου στο δημαρχείο
    4. Έγκριση της υπ’ αριθ. 14/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής «Τροποποίηση- συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 122/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμού θέσεων άσκησης υπαίθριου εμπορίου»
    5. Έγκριση της υπ’ αριθ. 15/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής «Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του κ. Κωνσταντίνου Ρούτση για την ανανέωση της θέσης στάθμευσης ιππήλατης άμαξας στην οδό Πολυτεχνείου στην Δ.Κ. Μεσσήνης Δ.. Μεσσήνης »
    6. Έγκριση της υπ’ αριθ. 5/2015 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας «Χωροταξική κατανομή περιοχών Δήμου για φοίτηση μαθητών στις σχολικές μονάδες Α΄θμιας Εκπαίδευσης»
  1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 113/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπή «Καθορισμός ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών.»
  • Έγκριση της υπ’ αριθ. 97/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής «Πρόταση λήψης απόφασης για τα τέλη χρήσης κοινοχρήστου χώρου που καταλαμβάνουν τα περίπτερα.»
  1. Μείωση Δημοτικών Τελών και Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων
  2. Έγκριση εκδηλώσεων – ψήφιση πίστωσης
  3. Παραχώρηση χώρων
  1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 33/2015 Δ.Ε.Υ.Α.Μ. περί προσαρμογής τελών στο Καλλικρατικό Δήμο  Μεσσήνης
  2. Συζήτηση επί αιτήματος δημότη κ’ Μπουσούνη Δημήτριου

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.