ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

TΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Πέντε ώρες κράτησε η απολογία του Αριστείδη Σταθόπουλου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και τον Εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν να του επιβάλλουν δύο περιοριστικούς όρους, τελειώνοντάς τον από το ποδόσφαιρο. 
Το SDNA ήταν στην Ευελπίδων!
Το αρχαιότερο μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Δήμαρχος Οιχαλίας στη Μεσσηνία, ο Άρης Σταθόπουλος, απολογήθηκε για περίπου πέντε ώρες, σε μια διαδικασία που ήταν μαραθώνια και αποτελεί ρεκόρ μέχρι σήμερα σε σχέση με όλους τους προηγούμενους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», που έχουν περάσει το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη.
Ο Αριστείδης Σταθόπουλος απολογήθηκε για τρία αδικήματα:
α) της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης
β) ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ” εξακολούθηση και
γ) απόπειρα εκβίασης κατά συνήθεια και κατ΄ επάγγελμα.
Μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αποφασίστηκε να επιβληθούν στον Αριστείδη Σταθόπουλο δύο περιοριστικοί όροι: η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.
Ο ίδιος διπλός περιοριστικός όρος είχε επιβληθεί και στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργο Δούρο.
Έτσι, ο Αριστείδης Σταθόπουλος στο εξής θα πρέπει να απέχει από τις δραστηριότητες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.