ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Ξεκινά το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

festibal xorou10Σε πείσμα κάθε αντιξοότητας, το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα από την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 μέχρι την Παρασκευή 24 του μήνα.
Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, η Βικτωρία Μαραγκοπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ, τόνισε πως «από το Φεστιβάλ δε λείπει τίποτα, παρά τις δυσκολίες» και ότι «εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ Χορού είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο».
Η κυρία Μαραγκοπούλου ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμάτας, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, τους χορηγούς: Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη – οικογένεια Κωνσταντακόπουλου, Alpha Bank, καύσιμα Δεληγιάννης και Τούλα Ανδριοπούλου, όπως και τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη, που προσέφερε χορηγία για την έκδοση του καταλόγου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», Θανάσης Ηλιόπουλος, ανέφερε ότι «φέτος η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά χάρη στις προσπάθειες και στην οικονομική υποστήριξη του Δήμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, το Φεστιβάλ θα γίνει». Προσέθεσε, μάλιστα, ότι «η προπώληση πάει πάρα πολύ καλά και σ’ αυτό συνέβαλε η δυνατότητα ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων, για πρώτη φορά φέτος».
Μπορείτε εδώ να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.
Παρατίθεται, επίσης, δελτίο Τύπου για τις παράλληλες εκδηλώσεις, που όλες θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.