ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με τη γαλάζια σημαία βραβεύθηκε και φέτος η παραλία «Μπούκα» στη Μεσσήνη

galazia simaiaΜε τη γαλάζια σημαία βραβεύθηκε και φέτος η παραλία «Μπούκα» στη Μεσσήνη, πληρώντας όλα τα αυστηρά κριτήρια όπως εξαιρετική ποιότητα των νερών κολύμβησης, ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος, οργάνωση της ακτής, καθαριότητα, ασφάλεια λουομένων, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κλπ.
Η ΕΕΠΦ, Εθνικός Χειριστής του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», ως εκπρόσωπος του FEE, απένειμε χθες στην μοναδικής ομορφιάς παραλία της Μπούκας το πλέον αναγνωρισμένο σύμβολο για τη διασφάλιση της καθαριότητας των νερών με παράλληλη πληροφόρηση και διαπαιδαγώγηση του κοινού για την ανάγκη προστασίας των ακτών και της θάλασσας, με μεγάλη έμφαση στην σωστή πληροφόρηση και την διαπαιδαγώγηση του κοινού, ώστε να αυξηθεί το αίσθημα της υπευθυνότητας και το ενδιαφέρον των κάτοικων των παραλιακών περιοχών, για να διαφυλάξουν τους φυσικούς πόρους.

Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου